Interieur - Design

Living Colors sfeerverlichting

Sfeerverlichting een vaste waarde in onze interieurinrichting. Met de nieuwe technologieën, zoals de Living Colors van Philips, kan je interieurverlichting aanpassen aan jouw gemoedstoestand en spelen met kleuren als nooit tevoren…

LED verlichting, een revolutie

LED verlichting was de grootste revolutie in de lichttechnologie sinds de uitvinding van de gloeilamp. LED lampen zijn krachtig, praktisch, duurzaam en energiezuinig, waardoor er oneindig veel toepassingen van LED lampen zijn in de hedendaagse huiskamers!

Goede verlichting: een bron van welzijn

De positieve impact van licht en kleuren op de mens is al herhaaldelijk bewezen. Met de nieuwe LED technologie kan je verlichting aanpassen aan jouw interieur, jouw humeur en jouw smaak. Het maakt niet uit of je nu jouw interieur wil verlichten met heldere kleuren – zoals fel geel om de zon binnen te laten bij donker weer – of met zachte tinten zoals pastelgroen een rustgevende omgeving wil creëren…

Living Colors, aangepaste verlichting

Met het Living Colors en Living Ambiance gamma van Philips kan je sferen op maat creëren. De Philips technologie biedt oneindig veel kleuren en lichtintensiteiten, zodat de verlichting kan worden aangepast aan ieders humeur. Met een simpele druk op de knop kan je de verlichting in elke kamer aanpassen en overgaan naar een andere sfeer. Kan je jou moeilijk voorstellen hoe jouw interieur eruit zou zien met deze sfeerverlichting? Dan kan je op de website van Philips jouw eigen sfeer creëren! Je kan jouw ruimte inrichten, jouw favoriete lampen kiezen en via de afstandsbediening een aangepaste verlichting ontwerpen. De moeite waard om eens uit te testen!

LED strips

Ook LED strips zijn makkelijk te installeren en ideaal om lichte ruimtes te creëren. De LED strips kunnen overal in huis gebruikt worden, om direct te verlichten, om kleursferen te creëren of voor een subtiele indirecte verlichting.

 

 

04/07/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Exclusief kamperen – slapen onder de sterrenhemel
Volgende artikel
Zelf muren schilderen? Tips bij het verven