Interieur - Design

Inspiratie: plafondlampen voor een stoer interieur

moderne lampenkap

Op zoek naar plafondlampen met een leuke touch? Van eenvoudige spots tot een uitgesproken design: met deze hanglampen krijg je beslist een stoer interieur!

Rauw industrieel

Een stoer interieur komt vaak nog beter tot z’n recht door het gebruiken van industriële verlichting. Dit soort lampen zijn rauw en karakteristiek, wat perfect aansluit bij deze woonstijl. Kies voor één robuuste fabriekslamp of combineer drie kleinere lampen met elkaar. Hieronder zie je een mooi voorbeeld van stoere lampen die nog steeds ‘luchtig’ ogen. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier bijvoorbeeld alle gave (industriële) plafondlampen van Directlampen.nl.

industriele lamp

Landelijk industrieel

Een stoere eetkamer kun je prima combineren met landelijke elementen. Kleed je robuuste eettafel aan met een paar kaarsen en placemats van een natuurlijk materiaal. En aan het plafond? Een opvallende fabriekslamp! Door het gebruik van zachte tinten, oogt je eetkamer industrieel en landelijk tegelijk.

industriele lamp

Retro plafondlampen

Voor een retro look zijn onderstaande plafondlampen een toffe keuze. Schenk naast aan de armatuur, ook voldoende aandacht aan de lampjes zelf. Deze zijn namelijk onderdeel van het totaalplaatje. Let niet alleen op de grootte en wattage, maar ook op de vorm en kleur. Ledlampjes met een warme gloed zijn een perfecte vervanging voor energievretende gloeilampen.

retro plafondlampen

Chique touch

Van de buitenkant lijken deze hanglampen heel sober, maar van binnen zit een chic goud materiaal verstopt. Door de weerkaatsing, zal het licht warmer en zachter ogen. Dé lamp voor een gezellige sfeer in de eetkamer of zithoek.

zwart met gouden lampen

Kleurrijke toevoeging

Kan jouw stoere interieur wel wat meer kleur gebruiken? Koop dan een paar gave fabriekslampen met gekleurde ledverlichting. Kies voor verschillende tinten die mooi bij elkaar aansluiten of hou het bij één kleurtje. Blauw zorgt voor fris en koel licht, terwijl je met geel juist een warmere sfeer creëert je een warmere sfeer.

zwarte hanglampen
29/01/2019

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je nieuwe inrichting financieren met een lening: let op de valkuilen!
Volgende artikel
Netflix & chill? Zo creëer jij de perfecte homecinema!