Interieur - Design

Decoratietip: lichtslingers van la Case de Cousin Paul

Met de gekleurde lichtslingers van ‘La Case de Cousin Paul’ krijg je gegarandeerde lumineuze ideeën! Jouw woning zelf inrichten wordt kinderspel met het originele concept van Sophie en Stéphane. Benieuwd naar hun leuke decoratie inspiratie?

La Case de Cousin Paul, een heel verhaal

« Hij woont in Parijs … Zij woont in Parijs … Ze komen elkaar toevallig tegen in de DVD rayon van de supermarkt… en ze houden van elkaar. »

Door elkaar mooie decoratieve lichtbollen cadeau te doen na een wereldreis van tien maanden, kregen Sophie en Stéphane het geweldige idee om deze lichtslingers met lichtgevende bollen te gaan commercialiseren. Ze vroegen een Thaise vriend om de lichtslingers te maken en ze openden een klein winkeltje op Montmartre, La Case de Cousin Paul. De naam van hun winkel komt van hun kleine spruit, Paul.

Lichtslingers

De kwaliteit van de slingers spreekt voor zich. Elke bol wordt met de hand gemaakt en in de loop der jaren werd een rijk kleurenpalet ontwikkeld.

Het productieproces van de slingers is uiterst streng en het voltage werd bestudeerd om het lichtrendement van elke lamp te optimaliseren.

Decoratie ideeën voor iedereen

Of je nu zelf een slinger wil samenstellen of een kant-en-klaar exemplar wil kopen, hier vind je de originele verlichting die je zoekt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22/05/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Fotovoltaïsche design parasols, recht uit Milaan
Volgende artikel
Testament versus levensverzekering