Interieur

Tips kot inrichten: make-over studentenkot Stephanie Crombé

De dochter van Ignace Crombé en Myriam Jacques, Stephanie Crombé, studeert tv-journalistiek in Gent. Ze verblijft al twee jaar in een studentenkot in Gent, maar haar kamer was dringend aan een make-over toe. Voornamelijk opbergruimte in het kot van Stephanie bleek een groot probleem.

Studentenkot Stephanie Crombé VOOR de make-over

Het kot van Stephanie is een ruime studio waar de keuken, bureau en woonkamer zich in één ruimte bevinden. Daarnaast beschikt ze over een aparte slaap- en badkamer. Na anderhalf jaar in deze ruimte te leven, heeft er zich heel wat prullaria verzameld. Wat voornamelijk opvalt, is dat Stephanie weinig plaats heeft om alles netjes op te bergen. De open kasten zorgen er bovendien voor dat de kamer rommelig oogt. Tijd om de handen uit de mouwen te steken en er een prachtige studentenkamer van te maken.

Interieurstyliste Brigitte Goyens neemt het kot onder handen

Brigitte Goyens is interieurstyliste en ze werd uitgedaagd om het studentenkot van Stephanie Crombé opnieuw ordelijk, fris en jong te laten ogen. Net als bij andere opdrachten, start Brigitte ook hier vanuit de persoonlijkheid van de klant, in dit geval Stephanie.

Studentenkot NA de make-over

Je merkt dat de studentenkamer van Stephanie na de make-over meer rust en eenheid uitstraalt. Er werd orde gebracht in het kot, dit met de hulp van enkele nieuwe spullen. Zo werd de commode die eerst de scheiding tussen de woonkamer en keuken aanduidde, vervangen door een prachtige gesloten kast in het zwart (€70 via 2ehands.be) en een rode vintage tv-kast (€30 via 2dehands.be).

De kamer kreeg een industriële look, dit uit zich voornamelijk in het gebruik van de primaire kleuren rood, wit en zwart. Daarnaast maakt de metalen bureau (€65 via 2dehands.be) deze look compleet. Verder zorgen de vintage en retro accessoires voor een gezellige en warme sfeer op het kot van Stephanie.

Foto’s: Dieter Bacquart – Input: Glenda Smits, Story – Make-over: Brigitte Goyens – Assistentie: Willem Stepman – Nieuwe spullen: 2dehands.be

04/09/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Maak van je kot dé place-to-be
Volgende artikel
6 x meubelgrepen in verouderd ijzer