Interieur - Slaapkamer

Zuiderse slaapkamer ideeën voor een zomers gevoel

Stop dat donsdeken maar goed weg op zolder en haal die ventilator maar boven: it’s summertime! Hier zijn de zonnige slaapkamer ideeën van iWonen!

Zuiderse slaapkamer inrichting: enkele tips

Dikke dekens, flanellen lakens of bedspreien kan je maar beter goed opbergen, want ’s nachts zweten is voor niets goed! Transpiratie houdt je namelijk wakker en is niet meteen hygiënisch. Kies dus voor licht en ademend beddengoed.

Zonnige zomertip: haal wat extra kleur in de slaapkamer door te kiezen voor beddengoed met een kleurrijk dessin, een accentmuur of leuke decoratie. Pasteltinten en felle fluokleurtjes zijn de modetrend voor de zomer van 2013, dus aarzel niet om ze ook in de slaapkamer te introduceren…

Zomerse slaapkamer ideeën…

Je komt pas helemaal tot rust tijdens de zomervakantie als je jouw slaapkamer in zuiderse sferen hult. Zonnig behangpapier, een fleurig dekbed met bloemenmotieven of een tijgerprint, een Marokkaans gietijzeren bed, het haalt allemaal de zomer naar de slaapkamer. Ook een witte ruimte kan heel zonnig ogen, omdat zo het licht maximaal naar binnen getrokken wordt.

06/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tuinbeurs: Fleurig 2013, Huis & Tuin
Volgende artikel
Matt Damon verkoopt zijn woning voor 20 miljoen dollar