Interieur - Slaapkamer

Win een smartSleeve® Sleep Allergen Protected pakket!

Deze week is het Week van de Slaap voor Inspirerend Wonen & smartSleeve®! Om het belang van een goede slaap en nachtrust in de verf te zetten, lanceren we deze week diverse artikels. Artikels boordevol slaapproblemen en tips & oplossingen om de problemen te voorkomen of op te lossen. Bovendien kan je deze week dus ook een smartSleeve® pakket winnen!

Eén van de grootste slaapproblemen of slaapverstoorders is de huisstofmijt. Bijna 26% van onze bevolking is allergisch aan huisstofmijt maar toch wordt hier te weinig aandacht aan besteed…

1/4e van de Belgen kampt met huisstofmijtallergie

Hoewel 1/4e van de Belgen allergisch is aan huisstofmijt, kennen veel mensen het verschil niet tussen een pollenallergie of een huisstofmijtallergie. Huisstofmijtallergie heeft echter een grotere impact op de slaap- en levenskwaliteit. Net daarom zetten Inspirerend Wonen en smartSleeve® zich in voor meer bewustmaking rond dit thema.

In de verschillende smartSleeve® artikels geven we je tips maar ook de oplossingen voor verschillende slaapproblemen. Want naast huisstofmijt zorgen ook overmatig zweten, muggen, incontinentie, stress, … ervoor dat je slecht inslaapt of ’s nachts meermaals wakker wordt. Bovendien is ook hygiëne uiteraard van zeer groot belang.

Win een Sleep Allergen Protected pakket en zeg huisstofmijt vaarwel!

Voor al die problemen levert smartSleeve® dus verschillende oplossingen. Deze week kan je kans maken op één van die oplossingen, namelijk het Sleep Allergen Protected pakket wat binnen de 2 weken de aanwezige hoeveelheid huisstofmijtallergeen reduceert met maar liefst 89,3%.

Zeg dus vaarwel aan huisstofmijt dankzij smartSleeve®!

Hoe winnen?

Om kans te maken op het Sleep Allergen Protected pakket moet je onderstaande vragen oplossen. Degene die op maandag 25 maart (voor 18u.) het juiste antwoord heeft ingezonden en ook het antwoord op de schiftingsvraag zo goed mogelijk benadert, wint het smartSleeve® pakket. De winnaar wordt door ons persoonlijk gecontacteerd en mag daarna de gewenste afmetingen aan ons doorgeven. Wij zorgen er vervolgens voor dat het pakket bij de winnaar thuis afgeleverd wordt.

Voorwaarden

  • Slechts één deelname per gezin
  • De wedstrijd loopt tot 25/03/2013, 18uur

Word meteen ook fan van de SmartSleeve Facebookpagina. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, acties & promoties en tips om je slaap te verbeteren! En zowel daar als op de smartSleeve website vind je een tip voor het antwoord op de wedstrijdvraag.

  • Vraag 1: Hoe noemen de “goeie bacteriën” die in de microcapsules van de Allergen Protected zitten? (tip: www.smartsleeve.be)
  • Vraag 2: Hoeveel mensen zullen op maandag 25/03/2013 het juiste antwoord gegeven hebben op vraag 1?
22/03/2013

Vragen en opmerkingen

Z
ZIBI

Dear Sir

Since 23 years Im working as sewing machine mechanic in Poland Belgium and
Germany. I would like to ask you if you need in your company sewing machine
mechanic.

I have experience in repairing machines like: Adler Durkopp, Pegasus,Juki,
Jamato, Malzer Special, Pfaff, Beck – mann, Naehtec, Mammoths, Meca, and
all types machines for sewing a mattress. I am servicing machines for
sewing upholstery, mattress, shoes, chain stitch sewing machine an varois
Overlock machine.

I am assembling multi-needl machine from 1 to 60-120 needl and other
machines specialized.

I am ready to visit your comapny, jut let me know when.

Best regards,

Zbigniew Szymkowiak
zbsz10@o2.pl
kom 0048 792 177 885

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Groen in de stad: raamluiken beplanten
Volgende artikel
Stylisten gezocht voor samenwerking in de Belgische interieurbranche