Interieur - Slaapkamer

Mama’s, doe jezelf een slaapkamervloer cadeau voor Moederdag!

Slaapkamervloer-Moederdag

Is je ‘master bedroom’ na al die jaren aan een grondige opfrisbeurt toe? Of wil je je partner graag verrassen met een prachtige nieuwe slaapkamerinrichting? Sleepworld en Santana slaan voor Moederdag de handen in elkaar om je dromen waar te maken!

Lees verder en ontdek hoe je de juiste slaapkamervloer kiest en hoe je deelneemt aan de unieke slaapkameractie van Santana en Sleepworld!

Hoe kies je de juiste vloerbekleding voor de slaapkamer?

Een slaapkamervloer moet aan verschillende eisen voldoen.

Ten eerste wil je dat je slaapkamervloer zacht en warm aanvoelt. Want geef toe, je zalig warme voeten op een ijskoude vloer zetten is géén goed begin van de dag! Is een dik wollig tapijt dan de beste keuze voor slaapkamers? Niet per se. Andere vloertypes, zoals kurk en vinyl, zijn ook heel lief voor je voeten. Hoe warm de vloer aanvoelt, is ook deels afhankelijk van de vloerisolatie en of je al dan niet vloerverwarming in huis hebt. Natuurlijk helpt het dat kurk de omgevingswarmte opneemt en vasthoudt.

Ten tweede moet de vloerbekleding in je ‘master bedroom’ rustgevend werken. Kies een vloer die geluid absorbeert en trillingen afzwakt. Ook kleuren en patronen bepalen in grote mate welke ‘vibe’ je vloer aan de ruimte geeft.

Last but not least: je slaapkamervloer moet tegen een stootje kunnen. Je slaapkamer wordt dan wel niet zo snel vuil als andere ruimtes in huis, maar ze snel en gemakkelijk kunnen schoonmaken is altijd mooi meegenomen. Terwijl hoogpolig tapijt bijvoorbeeld veel onderhoud vergt, is een laminaat- of kurkvloer in een wip gereinigd.

Slaapkamer inrichten

Slaapkamervloeren in alle stijlen

Kurk is een prachtig materiaal voor slaapkamervloeren. Het voldoet aan alle eisen – kurk is zacht, warm, akoestisch en onderhoudsvriendelijk – en is bovendien verkrijgbaar in een onvoorstelbaar groot gamma designs. Want anno 2017 is kurk zoveel meer dan de oerdegelijke bruine kurkvloeren van weleer. Lichte kleuren, donkere kleuren (ja, zelfs zwarte kurkvloeren!), kurk met een laagje beton, kurkvloeren met marmerlook, en ga zo maar door.

Moederdag-actie van Santana en Sleepworld

Wil je meteen werk maken van een frisse nieuwe slaapkamer met de vloer van je dromen? Slaapspecialist Sleepworld en vloerspecialist Santana bundelen ter gelegenheid van Moederdag hun krachten om jou en je partner in de watten te leggen. Van zaterdag 13 mei tot en met vrijdag 19 mei ontvangt elke klant bij aankoop van een kurkvloer of -wand een stijlvol dekbedovertrek ter waarde van 80 euro!

Bovendien maak je nog tot 15 juni kans om een slaapkamer-make-over te winnen als je de wedstrijdvragen beantwoordt en een offerte aanvraagt in een Santana-showroom.

 

11/05/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Nieuwe verwarming voorzien? Dit zijn ecologische opties
Volgende artikel
Je tuinhuis beitsen: hoe en waarom?