Interieur - Slaapkamer

SmartSleeve® – win een Sleep Allergen Protected pakket!

Stress, overmatig zweten, muggen, kou, allergie, …  Er zijn verschillende oorzaken die ons slapeloze nachten bezorgen. Gelukkig staat de technologie niet stil en komt SmartSleeve® met 6 innovatieve oplossingen. We stellen je met plezier voor aan SmartSleeve® en lichten toe hoe je van een optimale nachtrust kan genieten!

Een goede slaap is zeer belangrijk. Gemiddeld hebben we zo’n 8uur aan slaap nodig en wie minder slaapt, zal dat meestal ook voelen: een slecht humeur, minder energie, een slechter geheugen en zelfs een zwakker immuunsysteem. De 6 verschillende SmartSleeves® zorgen er echter voor dat je iedere nacht slaapt als een roos!

Wat is SmartSleeve® en wat zijn de voordelen?

SmartSleeve® is een revolutionaire slaaptechnologie die het slaapcomfort optimaliseert. Door het steeds drukker wordende leven krijgen meer mensen te kampen met een verminderde of slechte nachtrust. Reken daar nog irritante muggen, allergieën, overmatig zweten of het net te koud hebben bij en het plaatje is compleet. Net daarom ontwikkelde SmartSleeve® 6 revolutionaire matrashoezen-met-een-plus: “om ervoor te zorgen dat we in de allerbeste omstandigheden kunnen genieten van een goede nachtrust”.

Dankzij hun innovatieve technologie met driedimensionale structuur zorgen de SmartSleeve® matras- en kussenbeschermers voor extra ventilatie, vochtregulering en veerkrachtigheid en maken zij op een natuurlijke wijze komaf met slaapverstoorders zoals muggen, stress en allergieën. Het productieproces van SmartSleeve® werd geperfectioneerd in de Sleep Academy van Bekaert Textiles, wereldwijd marktleider in matrastextiel.

Meer informatie over de revolutionaire SmartSleeve® technologie lees je op de SmartSleeve® website.

6 SmartSleeves – welk type ben jij?

Omdat iedereen anders is en dus ook andere slaapgewoonten en -problemen heeft, ontwikkelde SmartSleeve® 6 verschillende matrashoezen-met-een-plus:

Iedere SmartSleeve® biedt een andere oplossing. De SmartSleeve Sleep Ventilated is voorzien van een ventilerende laag waardoor zweet kan verdampen in plaats van in je matras en kussen te trekken.

De Sleep Allergen Protected is voorzien van de revolutionaire Purotex® capsuletechnologie* die soelaas biedt aan zij die kampen met een allergie aan huisstofmijt. Over het volledige oppervlak zijn microcapsules verspreid waarin actieve probiotica zitten die de kans op allergische reacties aanzienlijk verkleinen. Door lichaamswrijving komen deze probiotica vrij en wordt een gezonde microflora geïnstalleerd die zorgt voor een zuiver en allergeen-vrije slaapomgeving.

De Sleep Thermo Regulated is perfect voor ieder seizoen: het textiel is namelijk voorzien van een thermoregulerende werking waardoor u minder (snel) zal zweten maar ook minder snel zal afkoelen.

De Sleep Mosquito Protected houdt op zijn beurt dan weer de muggen op afstand dankzij de microcapsuletechnologie met eucalyptusextracten.

De Sleep Relaxed is perfect voor mensen die kampen met stress. Ook hier werd gebruik gemaakt van de microcapsultechnologie maar dan met lavendelextracten. Dit zorgt er niet alleen voor dat je beter inslaapt maar dat je ’s nachts ook beter doorslaapt.

Tenslotte combineert de  Sleep Waterproof hygiëne met comfort dankzij een waterdichte maar luchtdoorlatende film. Bij mogelijk urineverlies blijft het slaapcomfort dus behouden en het vocht zal dankzij de waterdichte laag niet in de matras trekken.

Maak kans op een SmartSleeve® Sleep Allergen Protected pakket!

Inspirerend Wonen geeft in samenwerking met SmartSleeve®  een pakket weg bestaande uit 1 matrasbeschermer en 1 kussenbeschermer voor een 1-persoonsbed (90 x 200 cm).

De SmartSleeve® Sleep Allergen Protected is bewerkt met Purotex® microcapsuletechnologie. In deze microcapsules zitten 100% natuurlijke probiotica die de huisstofmijt gaan bestrijden. Deze worden op twee weken tijd tot 90 % verminderd waardoor je slaapomgeving dus bijna 100% allergeenvrij wordt. Geen allergische reacties meer en dus een betere nachtrust!

Wil je kans maken op dit pakket, allergieën vaarwel zeggen en zo dus een optimale nachtrust bekomen? Surf dan naar onze Facebookpagina en deel de SmartSleeve® actie die je bovenaan de pagina vindt met al je vrienden! Wie weet kiezen we jou wel als gelukkige winnaar uit alle personen die de actie deelden!

De actie start op maandag 29 oktober en stopt om 12uur op maandag 5 november.

Veel succes!

Bezoek de SmartSleeve® website en wordt Facebook fan van SmartSleeve®!

29/10/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Verzekering wonen: waarborg rechtstreekse verliezen
Volgende artikel
Interview met Alain Gilles, designer van het jaar 2012 (1)