Interieur - Slaapkamer

Lente in je slaapkamer!

Nog te koud om in de tuin te werken? Neem je slaapkamer onder de loep en breng de lente naar binnen! Door je slaapkamer aan te kleden met kleurrijk bedlinnen haal je het zonnetje in huis.

‘Zeg het met bloemen’

Wat doet je meer aan de lente denken dan een heerlijk geurende bloem? Met een kleurrijke vaas bloemen op je nachtkastje ziet je slaapkamer er meteen veel zonniger uit! Een stukje natuur in huis kan nooit kwaad. Een kamerplant op je slaapkamer zorgt voor een frisse groene touch je slaapkamer. Is een plant in je slaapkamer wel verstandig? Natuurlijk wel, overdag onttrekken de planten CO2 aan de lucht en geven ze zuurstof af, hierdoor wordt de slaapkameromgeving gezonder.

Knusse en zachte dekbedovertrekken

Kleurrijke en blije stofjes laten de lentekriebels opborrelen. Leg een lief tapijt op je slaapkamervloer of leg een sprei met een leuke print op je bed. En dankzij Mistral Home kan je ook je bed zomers aankleden. De nieuwe collectie ‘Gipsy Mix’ bedlinnen fleurt je slaapkamer op met grote bollen en moderne streepjes in de trendkleuren wat meteen zorgt voor een instant feel good gevoel. Vrolijke kleuren zoals koraalrood en oranje of mozaïekblauw en paars brengen de zomerse sfeer naar je slaapkamer. Wedden dat elke lentedag vrolijk begint als je wakker wordt in zo’n vrolijk bedlinnen?

Laat de lentezon binnen

Gooi je gordijnen open en laat al de zon die er is binnen! Van licht worden we vrolijk, dus hoe meer licht hoe beter. Zijn de ramen in je slaapkamer niet zo groot? Haal zelf de zon in huis met decoratieve verlichting.

04/04/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Fatboy Outdoor – tuinmeubelen & gadgets voor een lounge tuin!
Volgende artikel
Mijn projectontwikkelaar failliet. Over de voltooiingswaarborg