Interieur - Slaapkamer

Een originele slaapkamer inrichting met een creatief bed

’s Avonds gaan we niet graag slapen en ’s morgens kunnen we niet goed uit bed, dat is voor de meesten een bekend fenomeen. Toch hebben we voldoende slaap nodig om overdag goed te functioneren. Met deze creatieve bedden wordt naar bed gaan een groot plezier! Duik mee onder de wol en ontdek de creatiefste bedden.

Creatief bed #1: Feel the Deluxe

Het feel the deluxe bed is gemaakt uit 120 zachte en zeer aangename ballen. De oversized afmetingen (220x180cm) van dit bed geven voldoende ruimte voor singles, koppels en gezinnen. Een groot bed waar je heerlijk in kan weg zinken. Het bed kan omgevormd worden tot zitsysteem, het aantal mogelijke posities is oneindig! Zitten, liggen, ontspannen of lekker luieren, het kan allemaal in de Feel the Deluxe. Dit originele bed geeft extra cachet aan je slaapkamer!

 

Creatief bed #2: Book bed

Bedtijd en verhaaltjes tijd zijn dankzij dit bed nog sterker aan elkaar verbonden. Het bed heeft gigantische pagina’s waar je heerlijk in kan slapen. De dons is in het midden bevestigd, dus je kan niet vechten om het deken!

Creatief bed #3: Letto Zip Bed

Een futuristisch ogend bed van de Italiaanse Design Studio: Florida.  Het bed is voorzien van een grote ritssluiting waardoor je het bed eenvoudig kan opmaken! Het is een zacht, volledig opgevuld bed met gebogen lijnen. Het bed kan gemakkelijk ververst worden. Er bestaan dertien kleurtinten om het bed aan te kleden.

 

Meer inspiratie en creatieve bedden

Hieronder vind je nog enkele creatieve bedden die je slaapkamer kunnen opleuken. Van een verticaal opstaand bed tot een gigantische borstel om in te slapen. Doe inspiratie op om jouw slaapkamer een originele touch te geven met een creatief bed!

Inspiratiebron: Fresh Froot + Zeutch

01/05/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Padoek hout, duurzame keuze
Volgende artikel
Stap voor stap je muur bepleisteren