Interieur - Slaapkamer

Een kleine slaapkamer inrichten is kinderspel met The Workbed

Multifunctioneel, flexibel en modulaire meubels zijn zéér actueel. Velen onder ons leven in een klein appartement waar altijd plaats te weinig is. Designer Mira Schröber bedacht een oplossing: een bed en bureau in één!

Kleine slaapkamer inrichten?

Woningen worden schaarser en we wonen steeds kleiner. Dit zorgt regelmatig voor problemen tijdens het inrichten, voornamelijk tijdens het inrichten van de slaapkamer. Is jouw slaapkamer bijvoorbeeld zo klein dat er niet eens een bed én een bureau inpassen? Dan heeft Mira Schöber een oplossing voor jou. De ontwerpster bedacht namelijk “The Workbed”, een bed en bureau in één!

Je kleine slaapkamer inrichten wordt kinderspel

Mira Schöber, designer bij ontwerpgroep BLESS, creëerde een uniek meubelstuk. Ze ontwierp een meubel dat je kan ronddraaien, je flipt het van bed naar bureau en omgekeerd. De matras van The Workbed tover je tevoorschijn met het draaimechanisme van dit bureau-bed. Je kan eenvoudig en best snel van bed naar bureau en van bureau naar bed switchen. En de lakens van het bed? Die zijn special ontworpen om aan de matras te blijven haken wanneer het bed ondersteboven hangt.

The Workbed, dé oplossing

Overdag gebruik je The Workbed als bureau en ’s nachts draai je het bed naar boven. Dit is misschien wel dé ultieme oplossing voor studenten met een klein kot, kleine appartementjes in steden of om een dutje te doen tijdens de werkuren.

Inspiratie & foto’s: DigsDigs

19/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
In deze betonnen woning overleef je de Apocalyps… in stijl
Volgende artikel
Energiezuinig verwarmen: met deze acht tips lukt het!