Interieur - Slaapkamer

De leukste kinderkamers, waar vriendjes jaloers op zijn!

Bij familie Aigon in Frankrijk vind je op de kinderkamer, tussen de kast en het stapelbed, een cockpit. Vader Laurent Aigon bouwde zes jaar aan de cockpit in de slaapkamer van zijn zoontje. We nemen een kijkje in deze en enkele andere verbluffende kinderkamers!

Vliegtuigje spelen in de kinderkamer

De cockpit in de slaapkamer van Laurent Aigon’s zoontje lijkt als twee druppels water op de cockpit van een Boeing 737. Dankzij verschillende computerschermen, elektronica en echte onderdelen van een Boeing werkt de cockpit echt! Vader en zoon nemen regelmatig plaats en vliegen samen naar Rio de Janeiro, Sydney of Tokyo.

Arrr Matey!

Alle hens aan dek! Een nagemaakte piratenboot in de kinderkamer. Klim uit je bed, over de hangbrug aan boord van je eigen schip. Het schip heeft zelfs een roer, uitkijktoren en een luik met een klimkoord. De muren zijn zelfs geschilderd alsof je werkelijk op zee zit.

Boomhut in de kinderkamer

Alle kinderen houden van boomhutten. Helaas krijgt niet elk kind eentje van zijn ouders. Wegens een te kleine tuin, te gevaarlijk of een onhandige vader. Om je kind toch een boomhut te gunnen kan je er binnen een laten plaatsen. Geen echte boomhut natuurlijk, maar iets wat er sterk op lijkt.

Inspirerende kinderkamers

Nog enkele kinderkamers die zeker onder de noemer ‘leukste kinderkamer’ thuis horen:

02/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een muur uitbreken en meer ruimte creëren
Volgende artikel
Tegels leggen, plaats je eigen terras