Interieur

Sfeerverlichting voor een gezellig interieur

Kaarsen, een openhaard, sfeerverlichting… Is het jou al ooit opgevallen hoe verlichting de sfeer in een ruimte volledig kan veranderen? Enkele kleine accessoires maken van jouw huis een gezellig en knus nest.

Kies de juiste sfeerverlichting

Het is niet moeilijk om met de juiste sfeerverlichting extra gezelligheid te creëren bij jouw thuis. De truc is de juiste balans tussen sfeer en functionaliteit!

Bij het inrichten van je woning is de juiste belichting belangrijk. Zelfs als je een warme en gezellige sfeer zoekt, is het belangrijk om respect te tonen voor de functionaliteit van goede verlichting. In belangrijke ruimtes zoals de badkamer, keuken en woonkamer, kies je voor centrale verlichting en afhankelijk van jouw behoeften, installeer je verschillende kleinere lichtbronnen.

Sfeerverlichting, kleine lichtbronnen

Om een gezellige sfeer te creëren heb je kleine lichtbronnen nodig. Kaarsen en kandelaars zijn kleine lichtbronnen en geven de kamer een bijzonder elegantie. Plaats ze in de hoeken van de kamer, zo zorgen deze kleine accessoires voor een intieme, gezellige sfeer.

Vanwege hun elegantie zijn deze accessoires een perfecte aanvulling voor elk interieur, van de kelder tot op de zolder.

Tip: hoewel er enorm veel verschillende kleuren, vormen, maten en kleuren kaarsen bestaan, is het toch belangrijk om je niet te laten verleiden. Kies voor een traditionele witte kaars, zo behoud je eenvoud en dat past in elke kamer van elk huis!

19/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Innovatie voor de badkamer – nieuwe badkameraccessoires in de kijker
Volgende artikel
Vergeet nooit meer het licht uit te doen dankzij de intelligente ‘domotica-stekker’ van Zuli