Interieur

Retro in de badkamer: van handdoekhouder tot toiletborstel

Een retro badkamer, dat is terugkeren naar de tijd van toen. Kasten en sanitair in jaren ’60-stijl, pastelkleuren en natuurlijk passende accessoires. Hou jij van vintage? Bekijk dan zeker ons Pure Plus-gamma. Je vindt er handdoekhouders, toiletborstelhouders, en tal van andere onmisbare badkameraccessoires in de door jou zo geliefkoosde stijl!

Een handdoekhouder in wit brons of verweerd ijzer

Schoonheid zit hem in de details, zei een wijs man ooit. En gelijk had hij! Ga je voor retro in de badkamer, doe het dan goed. Dat wil zeggen dat niet alleen de badkamerkastjes, vloeren en sanitair bij elkaar passen, maar ook – en misschien wel: vooral – de accessoires. Die ene handdoekhouder in verouderd ijzer of wit brons, die toiletborstelhouder in passend metaalwerk of een passend kledingrekje: als alles dezelfde sfeer uitademt, komt je retro badkamer écht tot leven!

De liefde voor details

Dauby houdt, net als wij, van details. Hun Pure Plus-gamma geeft je de keuze uit een hele resem authentieke badkameraccessoires, uitgevoerd in wit brons of verouderd ijzer. Trek je favoriete stijl dus door in je badkameraccessoires en koop een passende handdoekhouder.

De authentieke look van de Pure Plus-lijn wordt bewerkstelligd door een ambachtelijk productieproces. Dauby houdt niet van bandwerk, maar van kleinschaligheid en unieke producten. Daarom worden de badkameraccessoires op de oude wijze in zandmallen gegoten en nadien met de hand afgewerkt. Die kleine imperfecties in het oppervlak? Die vormen nu net de charme van retro accessoires.

Je retro badkamer: een onuitputtelijke bron van inspiratie

Om het plaatje helemaal te doen kloppen – en van je badkamer een onuitputtelijke wellness-bron te maken – voeg je enkele theelichthouders toe, uiteraard in dezelfde bronzen of ijzeren retrostijl als je andere accessoires. Deze en meer authentieke badkameraccessoires  vind je in ons Pure Lights-gamma.

16/12/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
“Woningen Blavier krijgt van ons 9/10”
Volgende artikel
Een moodboard maken – van knipsels tot droominterieur!