Interieur

Oh snap! Zelf meubels maken wordt kinderspel met SNAP

Je leven kan heel snel veranderen. En jij mag dan nog zo flexibel zijn, je meubels zijn dat wellicht niet. Daar brengen de dames van Be-elastic verandering in met SNAP! Maak kennis met dit handige en flexibele montagesysteem waarmee je in een vingerknip zelf meubels kan maken van de meest uiteenlopende voorwerpen!

Zet je interieur op poten!

Na het afstuderen trek je de deuren van je kot achter je dicht en verhuis je naar je eigen stek. Wat later ga je samenwonen met de man of vrouw van je dromen en nog wat later mag je misschien een nieuwe bewoner verwelkomen in de babykamer. Of misschien trek je de wijde wereld in om te cityhoppen. Bij iedere verandering of verhuis nieuwe meubels kopen zal je een fortuin kosten. Bovendien heb je vast wel een heleboel spullen waar je mee aan de slag kan om zelf meubels te maken. SNAP is dan ook de ‘missing link’ waar je altijd al op hebt gewacht.

De SNAPs zijn eigenlijk niet meer dan poten die je aan een plank of voorwerp bevestigt om zo een rek, salontafel, tv-meubel, poef, nachtkastje, … te maken. Het mooist van al? Je hoeft niet te boren of te lijmen! Zo blijft het voorwerp – en dat kan echt álles zijn – onaangeroerd en kan je het op ieder moment terug uit elkaar halen. Klaar voor de volgende verhuis!

Ontdek hoe simpel en vernuftig de SNAPs zijn en hoe je de poten bevestigt en in een handomdraai terug los maakt:

Voeg zelf een beetje flexibiliteit toe aan je interieur en bestel de SNAPs online! Je kan kiezen tussen sets bestaande uit twee, drie, vier, acht of twaalf SNAPs en de prijzen beginnen bij 55 dollar. Bovendien kan je kiezen uit zestien kleurencombinaties (vier kleuren voor het staal en vier kleuren voor de kabel) waarmee je meteen een hip accent in je interieur legt! Tot slot bestaan er ook twee verschillende afmetingen: 37cm. hoogte of 45cm.

Foto’s & website: Be-elastic | Kickstarter Campagne

14/07/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Designmeubelen uit afvalhout of heerlijk lunchen met kraakverse groenten? Dit kan dankzij Atelier Groot Eiland!
Volgende artikel
Hoe een kleine badkamer van 3 m² inrichten?