Interieur

Nieuwe kortingscode Zalando: winterse gezelligheid bij jou thuis!

De herfst is aangebroken en buiten krijgt alles een warme en gezellige tint. Dat wil ook zeggen dat de dagen afkoelen en we knusjes binnen blijven. Met de juiste woonaccessoires zorg je voor meer huiselijke warmte, een gemoedelijke herfstsfeer en een innige winter in jouw interieur. Bovendien kan je dankzij Inspirerend Wonen jouw kneuterige woonaccessoires bij Zalando aankopen met 10% korting!

Gemoedelijke herfstsfeer en winterse gezelligheid

Met een fleece, knus in jouw warme zetel bij het haardvuur gezellig een boek lezen of rustgevende muziek luisteren. Het najaar staat voor de deur en vraagt om een innige sfeer in jouw interieur. Kleed je interieur aan met warme accessoires en geniet extra dit najaar! Zalando heeft een uitgebreide, gezellige wintercollectie met heel wat zachte accessoires!

Nieuwe kortingscode Zalando: 10% korting op jouw woonaccessoires!

Dankzij Inspirerend Wonen ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw woonaccessoires bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando kortingscode “HOMEZALBE2 in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!

*Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t/m 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando Lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

09/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Landelijke en moderne woningen in harmonie naast elkaar
Volgende artikel
Woontrends Woonbeurs Amsterdam 2013