Interieur

Neem een kijkje in het appartement van Ted Mosby

Jullie kennen Ted Mosby vast en zeker uit de serie ‘How I Met Your Mother’: een Amerikaanse komedieserie over Ted die in 2030 zijn zoon en dochter vertelt hoe verschillende gebeurtenissen uiteindelijk leidden tot zijn ontmoeting met hun moeder.

How I Met Your Mother: appartement Ted Mosby

Het verhaal begint in 2005, Ted is op dat moment een 27-jarige architect die samenwoont met zijn twee beste vrienden. Het grootste deel van de serie speelt zich af in het appartement van Ted Mosby en zijn twee vrienden. We nemen een kijkje in het appartement van deze gezellige bende!

Inrichting woonkamer Ted Mosby

Als we binnen komen bij Ted, komen we onmiddellijk in de woonkamer terecht. Jullie herkennen de woonkamer waarschijnlijk wel. Vooral de sofa in het midden van de woonkamer, de openhaard en het verhoog met Ted’s bureau zijn duidelijke herkenningspunten voor de kijkers van ‘How I Met Your Mother’.

Inrichting badkamer Ted Mosby

De badkamer in How I Met Your Mother is redelijk basic ingericht. Je vindt er niet meer dan het nodige en af en toe een geit…

Inrichting keuken Ted Mosby

Net als de badkamer, is de keuken basic ingericht. Dit wil zeggen: een aanrecht, fornuis, gootsteen en doorgeefluik. De eethoek bevindt zich in de woonkamer van het appartement.

Inrichting slaapkamer Ted Mosby

Als laatste zijn er nog de slaapkamers van het appartement. Links op het grondplan zie je de slaapkamer van Ted Mosby, rechts de kamer van Marshall en Lilly (die later verhuizen naar hun eigen appartement).

20/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Gipsvezelplaten: De voor- en nadelen op een rijtje
Volgende artikel
Mini-moestuin voor dummies