Interieur

Mad Men interieur design

Sexy hotels, decadente restaurants, kantoorgebouwen uit midden twintigste eeuw… Mad Men is een van de meest intrigerende en populaire televisieseries van het moment, en dat is niet enkel te verklaren door de plotlijnen en hedonistische levensstijl van Don Draper.

Ook visueel is het een topserie. Hoewel de serie zich afspeelt in het New York van de jaren zestig, zit ze vol interieur inspiratie! Dus neem even een Old Fashionend Whisky in de hand, laat je inspireren door de inrichting, de patronen, de decors en geef wat meer glamour aan jouw interieur design!

Mad Men, trendsetter

Mad Men, de alom bejubelde tv serie, is al toe aan z’n vijfde seizoen ! In het verleden bleek de serie al een trendsetter te zijn en de stylisten van de Amerikaanse topserie blijven uitstekend hun werk doen. Laatst lazen we nog op HLN.be hoe sportieve sixtiesstrepen op broeken, rokjes en jurken heropleven, puur en alleen omdat Megan Draper en Peggy Olson erin gespot werden. Maar ook op interieurvlak is de serie een topper. Tijd voor een Mad Men interieur, volledig in lijn met de retro trend!

Mad Men interieur inspiratie

Wie Mad Men zegt, zegt vintage interieur design. De kleuren, de materialen, de patronen, let goed op! In Mad Men zien we hoe behangpapier met een zebrapatroon gecombineerd wordt met chocoladekleurige lederen zetels en ivoorkleurige tafellakens. Maar mintgroene muren in combinatie met een klassieke ruitjesbehang geven eveneens een stylish resultaat. Ook houten lambriseringen zijn terug in. En had je er al aan gedacht om een zalmroze sofa in jouw salon te zetten? Ook een warm kleurenpalet van karamel- en goudtinten brengt sfeer in een bureauruimte. En last but not least, vergeet die whisky glazen niet!

 

16/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Jouw lening afbetaling? Wat als dat niet meer lukt?
Volgende artikel
De Koninklijke serres van Laken bezoeken? Grijp jouw kans!