Interieur

De herfst in aantocht: maak het gezellig met dé mooiste herfstkleuren

herfstinterieur

Zoals de lenteschoonmaak je woning klaarmaakt voor de eerste zonnestralen, kan je jouw woonst ook voorbereiden op de vallende blaadjes en gure wind, die zo typisch zijn aan de herfst. Hoe? Maak het binnen gezellig met deze herfstkleuren. Laat het najaar dus maar komen!

mosterdgeel interieur

Mosterdgeel maakt je helemaal zen

Thuiskomen, je hoofd volledig leegmaken, even genieten van de rust… Back to basics met dat interieur! Mosterdgeel en houttinten. Dit zijn de protagonisten die eenvoud en rust op een warme manier naar ons interieur brengen. En voor de momenten dat het net iets energieker mag, zijn er nog de subtiele goudtinten.

Oudroos tot hot pink: warm én toch fris

Less is more. Maar niet als we het over roze hebben. En voor de mannen: laat je niet afschrikken door een beetje roos. De multifunctionaliteit van deze kleur is namelijk eindeloos. Een van de weinige verfkleuren licht genoeg is om grote oppervlaktes mee te schilderen. Maar ook de kleur die op een frisse manier toch een warme touch kan geven aan ons interieur. Onderstreep die zachte en warme uitstraling door stoffen als fluweel en velvet te integreren. En tecombineren met goud- of kopertinten.

roze interieur

Fluweelgroen: de jungletrend remastered

herfstkleuren van 2018

Ook één van de herfstkleuren van deze herfst is fluweelgroen. Leuk op de muren en liefst gecombineerd met een hele reeks kamerplanten. Maar ook dieren- en plantenprints zijn welkom. Okergeel en felblauw zijn overigens de perfecte bondgenoot van fluweelgroen. Deze tinten zorgen voor de nodige variatie.

Extra sfeer in jouw jungle? Complimenteer jouw groene interieur met natuurlijke materialen? Touw, bamboe en hout zorgen voor die avontuurlijke touch binnenshuis. En als het kwik niet meer de hoogte in wil, zijn er warme materialen, zoals fluweel en wol, die voor extra warmte zorgen in ons interieur.

Nog een laatste tip: hou wanneer je verfkleuren kiest rekening met de lichtinval!

19/09/2018

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De zes handigste keuken accessoires voor een kleine keuken
Volgende artikel
Het perfecte tafelkleed voor vijf verschillende gelegenheden