Interieur

Luxe voor trouwe viervoeters: design hondenmanden en kussens

We mogen niet vergeten dat ook onze trouwe viervoeters een plek verdienen in ons interieur. Natuurlijk past niet elke hondenmand in elk interieur en niets is zo vervelend als het hondenkussen in de kast verstoppen als er gasten zijn… Het iWonen team zocht design hondenmanden en kussens die het oog strelen!

Design hondenmanden bieden comfort

Het comfort van je huisdier staat centraal in de keuzen van een hondenmand of –kussen. Met een comfortabele hondenmand voorkom je dat de trouwe viervoeter comfort zoekt in de zetel of in jouw bed. Naast comfort moeten hondenmanden ook de gezondheid van het dier bevorderen. Net zoals jij een bed kiest, kies je een hondenmand voor je hond.

Design hondenmanden en kussens

Natuurlijk wil het oog ook wat en we zouden iWonen niet zijn als we het niet over het design en de stijl van de hondenmanden en kussens hadden. Er bestaan natuurlijk neutrale hondenmanden en hondenkussens, maar wij zochten enkele leuke design hondenmanden die beeldig staan in je interieur.

De bamboe hangmat

Deze bamboe hondenhangmat is een combinatie van design en comfort. Deze hondenmand is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en heeft een uniek slaapoppervlak. Het slaapoppervlak reageert namelijk op het lichaamsgewicht van je huisdier. De hangmat heeft een bamboe-frame en een uitneembaar kussen. Het kussen is bovendien van suède en is vlekbestendig en hypoallergeen.

Meer knappe hondenmanden:

26/08/2013

Vragen en opmerkingen

SF
spegelaere filip

Beste,
Waar kan ik zo een hondenmand met hangmat kopen?
Heb je die ook voor grote honden?
En wat kosten die aub?
Vriendelijke groeten,
Filip Spegelaere

L
Lauwerysen

Beste
Hebben jullie honden bedjes op pootjes zoals een echt bed
GRTJS

    IT
    Iwonen Team

    Beste,

    wij verkopen zelf geen producten. Zoek in Google even op ‘hondenbed op pootjes’ en je komt meteen heel wat leuke producten tegen! :)

    Succes!

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tips om de levensduur van de accu te verlengen
Volgende artikel
Blaas je gazon nieuw leven in