Interieur

Koop je woonaccessoires online & ontvang 10% korting bij Zalando!

Woonaccessoires maken de inrichting van je woning compleet. Ze maken jouw huis gezellig! Online woonaccessoires kopen doe je bij Zalando. Ontvang dankzij Inspirerend Wonen 10% korting op je aankopen. De voorwaarden voor deze mooie korting vind je onderaan.

Woning inrichten met woonaccessoires

Je woning inrichten begint met de noodzakelijke interieurspullen zoals een sofa, kasten, tafels en stoelen. Naast deze basic meubelen, creëer je pas sfeer met leuke woonaccessoires. In het uitgebreide assortiment woonaccessoires op Zalando vind je: keukenaccessoires, woonkameraccessoires, badkameraccessoires, slaapkameraccessoires, … Kortom woonaccessoires voor het hele huis!

                

Koop je woonaccessoires online en ontvang 10% korting

Met de kortingscode “inspirerendwonen1” ontvang je een éénmalige korting van 10% bij je aankopen op Zalando! Deze kortingscode is geldig op Zalando.be gedurende 3 maanden. Dus aarzel niet en fleur je interieur op met de leukste woonaccessoires van Zalando!

De exacte actievoorwaarden vind je hier:

Geef bij de betaling de kortingscode inspirerendwonen1 in en geniet van 10% korting*.

*Geldig op Zalando.be van 20/06/’13 t/m 30/09/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando Lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in uw online winkelwagen.

25/06/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Nieuwbouw en EPB-regelgeving
Volgende artikel
Na de pastorijstijl, de begijnhofwoning