Interieur

Hello sunshine! Kleur je interieur Copper Orange & Minion Yellow!

We kijken altijd weer met spanning uit naar de nieuwe kleuren van het jaar. En elke keer we zo’n nieuwe trendkleur ontdekken, voelen we ons als kinderen in een speelgoedwinkel. We zien meteen eindeloze mogelijkheden en onze fantasie begint meteen op volle toeren te draaien. Deze trendkleuren brengen de zomer naar jouw interieur!

De gezellige warmte van Copper Orange

Vorig jaar was het al koper wat de klok sloeg. Koperen lampjes, vaasjes, buizen en fittings, … noem maar op! Het mag dan ook niet verbazen dat deze kleur ook in 2015 furore maakt in het interieur. Er wordt echter wel een tikkeltje oranje toegevoegd aan de mix wat een warme en diepe kleur oplevert.

Een kleur die zich perfect thuis voelt naast roze, neutrale en witte tinten maar ook oranje tinten, metallics en houttinten. Met slechts een ‘splash of copper orange’ kan je jouw ‘normale’ inteireur moeiteloos omtoveren tot een warme en gezellige plek. En dat is nu net de achterliggende gedachte van het Colour Futures 2015 trendrapport: “Everyday + finding the wonderful in the normal”. Ga op zoek naar nieuwe manieren om je leven aan te vullen met kleur.

Interieur inspiratie nodig? Blaas een saai hoekje nieuw leven in of neem je decoratie onder handen met een streepje Copper Orange!

Pep je interieur op met Minion Yellow

Kleur is iets heel subjectiefs maar beïnvloedt ons op dagelijkse basis. Bewust en onbewust met een onmiskenbare impact. Volgens Pantone is er de laatste tijd een sterke drang naar levendige en vrolijke kleuren. Geeltinten zijn daarbij veruit het meest populair en het was dan ook niet lang zoeken naar een geschikte naam. De Minions hebben de hele wereld veroverd met hun gekke taaltje en hilarische avonturen. De samenwerking tussen Illumination – het productiehuis achter Despicable Me – en Pantone kwam er nadat Pharrell Williams het idee geopperd had. Slimme kerel als je het ons vraagt!

Minion geel is de uitgelezen kleur voor de kinderkamer maar vindt ook zijn weg naar de rest van je interieur. Dat kan heel subtiel maar ook wat opvallender door een meubelstuk of zelfs een volledige muur in het geel te zetten.

Bronnen & foto’s: Pantone | AkzoNobel | Pinterest

21/05/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
5 x creatief in je interieur met krantenpapier
Volgende artikel
De elektrische installatie: de voordelen van tijdschakelaars en bewegingsmelders