Interieur - Keuken

Voeg pit toe aan je keuken met deze design kranen

Uit je keukenkraan moet water lopen, akkoord. Maar is het niet eens zo leuk als je keukenkraan naast functioneel, ook praktisch en mooi is? Geef je keuken meer pit met deze design kranen!

Design keukenkraan Minta Touch

Bedien de keukenkraan op een eenvoudige en slimme manier, door een aanraking met de achterkant van je hand, je pols of onderarm. Zo hangt de keukenkraan inderdaad niet onder de smurrie wanneer je vuile deeghanden hebt!

De design kraan is overigens in alle opzichten veilig. Je kan je niet verbranden omdat de Easy Touch-functie enkel werkt met koud water. Wil je toch dat deze functie met warm water werkt? Upgrade de Minta Touch dan met de Grohtherm Micro, een kleine thermostaat die telkens zorgt voor de juiste watertemperatuur (zonder risico op verbranding).

Axor Starck design kranen

Kies voor een kraan met een uittrekbare sproeier om zo efficiënt mogelijk te werken in de keuken. Doordat je de sproeier in alle hoeken kan bewegen, is de design kraan gemakkelijk in gebruik. Je kan bijvoorbeeld je groenten spoelen zonder te morsen, alle hoeken van de spoelbak schoonmaken en gemakkelijk kookpotten vullen met water.

Esprit design kraan

Deze design kraan van Franke is een prachtexemplaar. De kraan is strak vormgegeven en past perfect in de moderne of hedendaagse keuken. Deze design kraan is subtiel aanwezig en dankzij de draaibare uitloop kan je ze perfect installeren op een dubbele spoelbak.

Technisch hoogstandje in de keuken

GROHE Blue® is een bijzonder, technisch hoogstandje. Je kan met deze prachtige design kraan namelijk plat, licht bruisend of bruisend drinkwater schenken. Dit kan dankzij een bijzonder krachtige filter, koeler en carbonator. De design kraan van GROHE Blue® combineert deze hoogstandjes met de moderne look van een design kraan.

06/01/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Composteren met een compostvat: tips & tricks voor een goed gebruik
Volgende artikel
Poster, masker of design lamp? Jij kiest!