Interieur - Keuken

Kleur je keuken met zoete pastelkleuren

Pastelkleuren zijn populair, zowel in de mode als in het interieur. De lente laat weersgewijs misschien een beetje op zich wachten; wij halen nu al de lente naar de keuken met zoete pastelkleuren. Een meubelstuk, subtiel detail of een likje verf: pastelkleuren brengen steeds het lentegevoel met zich mee. Pastelkleuren zijn tegelijk fris en warm, naturel en fleurig, … Net wat we nodig hebben in een zoete lente keuken!

Magisch mintgroen in je keuken

Laat een frisse wind door je keuken waaien. Het is lente en alles wat fris en fleurig is, is welkom! Met mintgroene kastjes, een mintgroene frigo of een aqua kookfornuis, haal je al snel die lente sfeer in huis. Het magische aan mintgroen is de blend van exotisch, nostalgisch en hedendaags. In de keuken biedt het magische mintgroen een vorm van kalmte. Combineer bijvoorbeeld het aqua AGA kookfornuis met grijze keukenkastjes: het geeft een zalige lentevolle sfeer!

Keukeninrichting in lief lila

Paarse tinten stimuleren je creativiteit. Ze zijn met andere woorden dus ideaal voor de keuken! Lila is een relaxerende kleur. Ze geeft tegelijkertijd een hedendaagse als retro look aan je keuken. Daarnaast geeft lila ook de indruk van helderheid, netheid en functionaliteit. Lief lila gaat, zoals veel pastelkleuren, goed samen met muisgrijs, naturel wit of stoer zwart.

Prachtig pastelblauw: altijd lente in je keuken

Pastelblauw stimuleert net als lila je creativiteit. Naast een stimulator, is pastelblauw ook een rustgevende kleur. Het geeft een gevoel van veiligheid en zekerheid. Wat betekent dit in je keuken? Pastelblauw biedt rust na een lange dag. Het laat je creativiteit de vrije loop gaan. Daarnaast is het altijd lente in de blauwe keuken. Om het pastelblauw sterker naar voor te laten komen, kan je het perfect combineren met wit. Samen vormen ze een rustgevende en prachtige keuken omgeving. Als je met zwart accenten aanbrengt, krijgt je keuken een stoere ondertoon. Het is maar wat je zelf leuk vindt!

28/03/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
The New Old | Indrukwekkend licht huis van Jessica Liew
Volgende artikel
Get the look! Moderne design woonkamer