Interieur - Keuken

Handdoekrek of handdoekhaak, welke handdoekhouder verkies jij?

Zowel in de keuken als in de badkamer gebruiken we verschillende handdoeken: één om af te drogen, één om je vuile vingers aan af te vegen, één voor na het douchen, één voor na het handen wassen… Om het overzicht te bewaren tussen al deze handdoeken kan je gemakkelijk gebruikmaken van een handdoekrek of handdoekhaken.

Laat handdoeken niet rondslingeren, hang ze op de handdoekrek

Het is logisch dat er zowel in de keuken als in de badkamer heel wat handdoeken samen komen. We gebruiken ze namelijk dagelijks. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat deze handdoeken overal rondslingeren… Om te voorkomen dat ze op de grond belanden, hang je ze best op een handdoekrek of aan een handdoek haak. Niet alleen zijn handdoekhaken enorm praktisch en hygiënischer dan handdoeken die overal rondslingeren, ook geven ze jouw keuken en badkamer een waardevolle extra.

 

Handdoekrek of handdoekhaak, een deel van het interieur

Je leest het goed, ook de handdoekhouders maken deel uit van de inrichting! Kies daarom voor een handdoekrek of handdoekhaken in de stijl van jouw interieur. De Pure Plus-collectie van Dauby biedt een ruim aanbod handdoekrekken en -haken uit verouderd ijzer, chroom en brons. Ze staan prachtig in een landelijk interieur! Hou je meer van design, dan biedt Dauby ook hier de nodige handdoekhaken en –rekken.

 

27/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Je badkamer origineel inrichten? Ontdek onze tips!
Volgende artikel
Hoe moet je inox in de keuken onderhouden? Enkele onderhoudstips