Interieur

Kerstdecoratie voor gezellige en warme feestdagen – Kerst 2014

Het is bijna december en bij velen wordt de kerstdecoratie dan van zolder gehaald. Ook al hebben we al een heleboel kerstballen, kerstverlichting en –versiering, toch kopen we elk jaar iets nieuws. Wij hebben de leukste kerstdecoratie voor een fijn en warm kerstfeest voor jou bij elkaar gezocht!

Kerstdecoratie uitkiezen

Hoe kouder het wordt, hoe meer we uitkijken naar de gezellige feestdagen. We hebben spontaan zin om ons huis knus aan te kleden en plaatsen waar het kan de mooiste kerstdecoratie. Om je dit jaar te helpen bij jouw zoektocht naar de juiste accessoires voor jouw interieur, doorkruisten we Zalando.be op zoek naar de gezelligste kerstdecoratie van dit jaar.

Koop je kerstdecoratie online & krijg 10% korting

Dankzij Inspirerend Wonen ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw kerstdecoratie bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!

 *Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

22/11/2013

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Interieuradviseurs verenigen zich in ROOM7
Volgende artikel
Bespaar energie dankzij een slimme thermostaat