Interieur

Kerstdecoratie met natuurlijke materialen

Nu Sinterklaas gepasseerd is, is het hoog tijd om de kerstboom te zetten. We gaven reeds enkele tips om je kerstboom lang mooi te houden, maar ook de kerstversiering maakt de kerstsfeer in huis! Voor dit artikel gingen we op zoek naar kerstdecoratie met natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen

Om een echte kerstsfeer te creëren rond de boom, zijn natuurlijke materialen precies wat je nodig hebt! Houten boomstronken of dierenvellen zorgen voor een echte winterse sfeer in huis, net zoals dennentakken die je mooi versiert of een sobere gevlochten kerstkrans. Als je daar nog eens kaarsen bij plaatst, is je interieur helemaal klaar voor een gezellige Kerst!

Kerstballen maken

Kerst mag dit jaar vooral heel knus en gezellig zijn. Dé manier om een warme kerstsfeer te creëren is wol en zachte stoffen of materialen gebruiken. Wollen kerstballen of gehaakte kerstballen zijn bijvoorbeeld erg in dit jaar. En wat leuk is: je kan ze gemakkelijk zelf maken!

Kerstdecoratie & kerstkleuren

Rood, groen en wit blijven de klassieke kerstkleuren, maar ook wit en natuurtinten kunnen je interieur helemaal in kerstsfeer hullen.

 

 

06/12/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Vergeet trends! Het interieur inrichten met kleurenleer & moodboards
Volgende artikel
Toparchitect Oscar Niemeyer overleden