Interieur

Kerst 2013: kerstdecoratie tips voor een sfeervol interieur

Het is december en dat wil zeggen dat we nog maar enkele weken verwijderd zijn van de eindejaarsfeesten. Stilletjes verlangen we naar deze sfeervolle periode, we smeden plannen en dompelen ons interieur onder in de kerstsfeer. Wij geven enkele kerstdecoratietips om je interieur aan te kleden met originele kerstversieringen…

Méér dan een kerstboom

Tegenwoordig bestaat kerstdecoratie uit meer dan een kerstboom. Het is een totaalbeleving waarbij ieder zintuig geprikkeld wordt. Zowel de woonkamer, keuken als de badkamer worden magisch aangekleed met sfeervolle kerstversieringen. Voor je aan de slag gaat en je hele huis omtovert met kerstdecoratie, zoek je best even naar de nieuwste trends.

Prikkel elk zintuig met kerstdecoratie

  • Prikkel je reukzin met geurkaarsen, wierrookstokjes, luchtverfrisser… Kies geuren die je aan kerst doen denken, zoals bijvoorbeeld granaatappel met kaneel, peperkoek of glühwein… Een andere intense combinatie is sinaasappel en kaneel, je moet het wel leren appreciëren.
  • Prikkel je gehoor met sfeervolle kerstmuziek. Kies niet enkel voor de klassiekers, maar ga ook op zoek naar recentere kerstliederen in diverse genres. Ook kan je een internetradio zoeken die kerstmuziek uitzendt of stel een lijstje samen op Spotify.
  • Combineer verschillende kleuren en materialen om je ogen te prikkelen. Maak van je interieur een mooi geheel en zorg dat de kerstdecoratie matcht.
  • Als laatste is er nog de smaakzin, die kan je prikkelen met een speciale koffie of thee aangevuld met winterse lekkernijen en geestrijke drankjes.

Pakjes onder de kerstboom

Ga met deze kerstdecoratie aan de slag en stop je interieur in een kerstkleedje. Probeer steeds je gevoel te volgen en te kiezen voor gezellige decoratie die de kerstsfeer volledig uitstraalt. Voor de kerstcadeautjes moet je zelf nog zorgen…

 


Geen tijd of inspiratie om seizoensgebonden decoratie te plaatsen?

Vraag vrijblijvend informatie:

Caroline Laenen |In Finé Interiors| 011/74.52.94 gsm 0477/94.30.89 | Caroline.Laenen@telenet.be

 

09/12/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Design in de badkamer – 4 stijlvolle producten voor uw badkamer
Volgende artikel
Energieneutraal bouwen en betaalbaar wonen boven op Batibouw 2014!