Interieur

Keramiekspecialist D&M Depot stelt kleurrijke wintercollectie voor

Het is nog volop zomer, maar D&M Depot, specialist in keramiek, heeft nu al haar wintercollectie voorgesteld. En die oogt allesbehalve grauw en grijs. Door gebruik te maken van een uitgebreid kleurenpallet weten de keramisten van D&M Depot een collectie voor te stellen die bol staat van de warmte en de gezelligheid. Paars, rood, roestoranje, zilver en brons wisselen elkaar af, en vormen een kleurrijke aanvulling op de verrassende en vernieuwende designs.

Afrikaans gevoel

D&M kon voor deze wintercollectie rekenen op enkele verrassende inspiratiebronnen. Zo was Africa de grote inspiratiebron voor de collectie “D&M Africa | A continent of colours”. Rood, oranje en paars zijn de kleuren die overheersen. Denk er een Afrikaans landschap bij, en je krijgt meteen dat typische Afrikaanse gevoel. De potten in deze collectie zijn stuk voor stuk handgemaakt, en afgewerkt met speciale waterdichte verf die doorloopt tot net over de rand.

Extra sfeer tijdens donkere winteravonden

Speelse trechtervormen en frisse winterse kleuren kan je terugvinden in de collectie “D&M | Time to play”. Gebruik deze potjes voor een mooi bloementje of plantje, of om extra sfeer te creëren tijdens donkere winteravonden, dankzij een flikkerend theelichtje.

Klassevolle lampen uit plastic en bamboe

Het kan allemaal ook iets chiquer. De collectie “D&M | Nice & classy” biedt een reeks van klassevolle lampen, vervaardig uit een unieke combinatie van gerecycleerd plastic en bamboe. Deze lampen komen tot hun recht in zowel een klassiek als een modern interieur, en kunnen eventueel ook buiten geplaatst worden.

Combineer takken, bloemstukken en orchideeën

Heel opvallend is de “D&M Duplex | Let’s grow up together” collectie, een pottencollectie waarin takken, bloemstukken en orchideeën met elkaar verweven kunnen worden. Twee ruimtes vormen samen één vloeiend geheel. De pottencollectie is gemaakt uit een grijs gepigmenteerde klei, en werd afgewerkt met een matte en gelaagde buitenkant.

Creëer een feestelijke atmosfeer

Ook de vloeiende vorm en de ruwe schoonheid van de walvis vormden de inspiratiebron voor een unieke vazencollectie. De collectie “D&M whale | Design from the sea” is een exclusieve vazencollectie met ronde en ovale vormen. De vloeiende vormen zorgen voor een feestelijke atmosfeer in het interieur, en kunnen perfect gecombineerd worden met kleurrijke planten, bloemen en orchideeën.

12/07/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De zomer is gearriveerd: hier zijn de leukste barbecueaccessoires!
Volgende artikel
Zelf een wijnrek maken: stappenplan