Interieur

Je woning decoreren in landelijke stijl

Heel wat mensen houden van een landelijk interieur. De landelijke stijl is veelzijdig, tijdloos en ongecompliceerd. De rust en de sfeer van het platteland is in huis voelbaar… Maar hoe decoreer je jouw woning in deze landelijke stijl? Wij geven enkele ideeën en tips!

Decoreren in landelijke stijl

In de landelijke stijl staan rustieke meubels, houten vloeren, lichte kleuren en natuurlijke materialen centraal. Net zoals bij de cottagestijl is de knusse en eenvoudige indeling typerend voor de landelijke stijl. Wil jij jouw huis een landelijke touch geven? Kies dan voor accessoires in lichte houtsoorten, zachte kleuren of met subtiele bloemendetails.

Wij schuimden Zalando.be af op zoek naar de mooiste landelijke decoratiespullen. En wie zoekt, die vindt! Met deze accessoires in landelijke stijl tover je jouw interieur in enkele seconden om tot een rustiek en sfeervol landelijk interieur!

Accessoires in landelijke stijl met 10% korting

Dankzij Inspirerend Wonen ontvang je 10% korting bij aankoop van jouw woonaccessoires bij Zalando. Geef bij de betaling de nieuwe Zalando-kortingscode “HOMEZALBE2” in en geniet van 10% korting* op jouw aankoop! Aarzel niet langer en maak je interieur knus en kneuterig!

 *Geldig op Zalando.be van 01/10/’13 t.e.m. 31/12/’13 bij een minimale bestelwaarde van € 50. Maximaal één kortingscode per bestelling. Sommige merken kunnen uitgesloten zijn. Zalando lounge- en partnerartikelen zijn uitgesloten. Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes. Niet inwisselbaar voor contant geld. Eén keer bruikbaar per klant. Te valideren in jouw online winkelwagen.

07/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Bedient je iPhone binnenkort je oven via Apple-domotica?
Volgende artikel
Op bezoek bij Michaël Verheyden