Interieur

Je interieur inrichten met oog voor detail

Richt je de slaapkamer, badkamer, keuken of woonkamer in, je hebt steeds oog voor de nodige details. Van deurklinken tot meubelgrepen, alles moet tot in de puntjes bij de stijl van je interieur passen.

Inrichten met details

Als je denkt aan “je interieur inrichten”, dan denk je waarschijnlijk onmiddellijk aan meubels. Daarna denk je aan verlichting, media, accessoires… Waar we meestal niet onmiddellijk aan denken zijn de meubelgrepen, deur- en raamklinken, gordijnroedes, beslag voor de buitendeuren en andere, niet onbelangrijke, details.

Landelijk interieur, rustiek wonen

Verkies jij een landelijke, klassieke inrichting? Dan hoort daar een natuurlijke en tijdloze afwerking bij. Alles in zuivere vormen, verworven uit natuurlijke materialen. In een landelijk interieur is hout troef. Parketvloer, houten meubels, houten deuren… De materiaalkeuze voor de deurklinken en meubeltopjes is belangrijk voor een landelijk interieur. Legeringen zoals brons, wit brons, ijzer en verouderd ijzer worden al eeuwen gebruikt. Dit is een detail die uw interieur perfect maakt.

Dauby Pure®: Authentiek en tijdloos

De ‘PURE®’-lijn van Dauby sluit hier volledig bij aan. Het meubel- en deurbeslag in deze lijn wordt nog steeds volgens de originele methode geproduceerd. Dat wil zeggen dat de legering zorgvuldig wordt gegoten in zandvormen. Hierdoor krijgt de ‘PURE®’-lijn een authentiek en tijdloos karakter. Met liefde voor het ambachtelijke vak distantieert het meubel- en deurbeslag zich van het alledaagse massaproduct.

Waardevoller met de tijd

Net als bij leder worden deze ambachtelijk vervaardigde producten mooier naarmate ze ouder worden. Het meubel- en deurbeslag in de ‘PURE®’-lijn van Dauby krijgt naarmate de ouderdom een steeds mooier patina, living finish genaamd. Het product leeft en hoe meer geleefd het product er uit ziet, hoe waardevoller het product gaat ogen. Bovendien passen extreem-geleefde producten prachtig in een landelijke woning!

15/08/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een gaatje boren? Kies alvast de juiste boor!
Volgende artikel
Je eigen design keuken creëren? Dat kan met deze tips!