Interieur

Je huis inrichten? Dit zijn de beste apps voor je interieur

De beste interieur-apps

Kun jij je nog een leven voorstellen zonder apps? We gebruiken ze om te studeren, om af te vallen, om muziek te luisteren tijdens het joggen, om de file draaglijk te maken, om (stiekem) spelletjes te spelen, … Wist je dat er zelfs apps bestaan om je huis en je interieur dat tikkeltje extra te geven? We zetten de leukste op een rij!

Je interieur een (fake) make-over geven

Droom je al een tijdje van een nieuw interieur, maar durf je de stap niet te zetten? Mark on call to the rescue! Deze app laat je toe om te experimenteren met talloze looks voor je interieur nog vóór je de werken aanvat. Probeer verschillende meubels uit, ‘schilder’ je muren in de ene tint na de andere en doe de nodige metingen. Met Mark on call kun je zelfs de plannen precies uittekenen.

De beste interieur-apps

Ook met Homestyler kun je je interieur een make-over geven in 3d. Een andere lamp aan het plafond of misschien liever inbouwspots? Twijfel je tussen tapijt of een kurkvloer? Probeer het gewoon allemaal uit met deze interieur-app en maak daarna je keuze. Homestyler helpt je zelfs om een architect te vinden die je dromen mee kan helpen waarmaken.

Je wijnkelder beheren met je vingertoppen

De beste interieur-apps

Laat je je in het buitenland weleens verleiden door een wijntje, maar weet je nooit zeker hoeveel flessen je er precies van nodig hebt om je wijnkelder thuis te vervolledigen?  Met een app als VinoCell hou je makkelijk bij hoeveel flessen wijn je in huis hebt en welke wijnen nog op je verlanglijstje staan.

Een app om je domotica te bedienen

Imperihome is een app die je met je domotica verbindt en waarmee je tal van apparaten in je woning, al dan niet met spraakherkenning, vanop afstand kunt bedienen. Je kunt Imperihome zelfs aansluiten op een camera om je woning te allen tijde in de gaten te houden.

 

22/10/2016

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een glazen douchewand? Zo maak je de juiste keuze!
Volgende artikel
De verschillende legpatronen voor losliggende vinyltegels