Interieur - Keuken

Is marmer in je interieur kitsch? Absoluut niet! Pimpen maar

Marmer is al een poosje bezig aan een comeback. In je interieur is deze prachtige steensoort niet meer weg te denken. Marmer creëert warmte en huiselijkheid. In deze vijf plaatsen van je woning zorgt marmer absoluut voor een wowgevoel.

Marmer in je badkamer

Marmer wordt nog steeds het meest gebruikt in de badkamer. In de eerste plaats omdat het zo zacht aanvoelt en een warm effect creëert. Een marmeren vloer of muur, een douche in marmer, of zelfs maar een klein accentje met marmer geven je badkamer al snel een luxueuze uitstraling. Pure klasse. Je kunt kiezen tussen een geaderde marmeren tegel of een gewolkte tegel. Beide zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming. Je badkamer wordt het gezelligste plekje in huis.

 

Slaapkamer

Je slaapkamer moet vooral rust uitstralen. Een marmeren muur in combinatie met een houten vloer heeft een wonderbaarlijk effect. Ook een marmeren vloer met een stenen muur is pure zen. Een absolute aanrader.

 

Marmeren keukenvloer

De keuken maakt steeds vaker deel uit van de woonruimte. Er wordt dan ook meer aandacht besteed aan de inrichting ervan. Als je een open keuken hebt, creëert een marmeren vloer een schitterend effect. Ook een marmeren muur in combinatie met houten kasten oogst meteen bewonderende blikken!

 

Hal

Als er één plek is waar marmer van oudsher tot zijn recht komt, is het de inkomhal. En dat hoeft absoluut geen marmeren trap te zijn. Een mooie gewolkte marmeren muur straalt evengoed dat luxegevoel uit.

 

Woonkamer

Marmer stond lange tijd gelijk aan kitsch, maar vandaag niet meer. Een marmeren vloer geeft je woonkamer karakter en komt volledig tot z’n recht in een modern interieur. Wit marmer geeft een zachte indruk, donker marmer voelt zeer huiselijk. Combineer met leren zetels en je hebt een woonkamer waar je trots op kunt zijn.

15/05/2017

Vragen en opmerkingen

A
Amy

De marmer look is echt in en iedereen zal het geweten hebben! Overal zie je marmer, op het hoesje van de iPhone van je vriendin, op kaartjes, …
Het is dan ook een heel mooi decoratie item en het stoort ook helemaal niet dat echt iedereen het gebruikt. Zelf ben ik ook een grote fan en ik vind het echt super waarin je dit allemaal kan laten terugkomen!

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een hanglamp ophangen? Zo loop je niet tegen de lamp
Volgende artikel
Wat is de beste leeftijd om te bouwen of een woning te kopen?