Interieur

Is een roze interieur te risqué? Niet als je het zo aanpakt!

roze interieur tips

Ben je (stiekem) nog altijd even dol op roze als toen je klein was? Of hou je gewoon van een tikkeltje drama in je interieur? Er zijn redenen genoeg om met roze aan de slag te gaan! Aan tinten alvast geen gebrek. Van verfijnd old rose tot sexy hot pink: in het o zo uiteenlopende roze kleurenpalet is er voor ieder wat wils. Laat je alvast inspireren ….

Fantastisch fuchsia: niet alleen voor durvers

roze interieur tips

Dolverliefd op roze, maar bang dat je woning op Barbies droomhuis zal lijken? Deze ruimtes bewijzen dat je met een gerust hart fuchsia in je interieur kunt gebruiken. Tip van de ontwerper: beperk felroze tinten in je interieur ofwel tot de muren, ofwel tot de meubels en de accessoires.

roze interieur tipsroze interieur tips

Kun je het echt niet laten om roze meubels te installeren én met roze verf te experimenteren? Dan biedt een roze accentmuur de oplossing.

roze interieur tips

Tips voor een rustgevend roze interieur

Oudroze is zo zacht voor de ogen dat je er gerust zowel de muren als de meubels mee kunt ‘bekleden’.

roze interieur tips

Pastelroze combineren met metallics geeft je interieur een eigentijds accent dat toch verbazend old vintage aanvoelt. Wij zijn alvast helemaal weg van deze koperen staande lamp!roze interieur tipsNaast metallics combineert oudroze ook prachtig met koele tinten als zachtgrijs en stormachtig blauw. Rose Quartz en Serenity zijn dan ook een onafscheidelijk duo, aldus kleurenspecialist Pantone.roze interieur tips

Een roze slaapkamer kinderachtig? Welnee!

roze interieur tips

Is het paars? Is het roze? Onze redactie heeft er voorlopig het raden naar. Maar waar we het wél over eens zijn: deze paars-roze slaapkamer is het summum van rust. Een knap staaltje minimalisme dat toch niet saai aanvoelt. En meteen het bewijs dat een roze (paarse?) slaapkamer niet alleen is weggelegd voor Barbie of prinsesjes …

26/05/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een kleine studio? Zo maak je er een paleis van
Volgende artikel
De oude rommel van je kids beu? Integreer speelgoed in je interieur!