Interieur

Interieurwinkels met meubels en decoratie binnen je budget

interieurwinkels

Jouw nieuwe stekje van meet af aan inrichten? Jouw woonkamer volledig in het nieuw steken? Of jouw bestaande interieur gewoon een beetje opfrissen? Dan ben je al snel een hele smak geld kwijt. Gelukkig zijn er ook plaatsen die jouw portefeuille weten te sparen. Mooi hoeft dus zeker niet duur te zijn: deze interieurwinkels zijn daar het levende bewijs van. 

1. Home24

interieurwinkels
Foto door: home24.be

Van een landelijk tot een industrieel design, maar ook de bombastische Art-Deco en Scandinavische IKEA-style vind je terug op de website en de app van Home24. Met een assortiment van maar liefst 85.000 artikelen moet je wel heel kieskeurig zijn, wil je de website verlaten met een leeg winkelmandje. Niet zo digitaal georiënteerd als het op shoppen aankomt? Misschien kunnen de troeven van Home24.be jou toch bekoren.

Assortiment:
meubels (voor elke kamer), lampen, accessoires (tapijten, spiegels, gordijnen…) en tuin.

Services:
– Gratis levering: Weg met die halsbrekende toeren om die grote meubels op de bovenste verdieping van je woonst te krijgen. Home24 brengt zelfs de meest oversized meubelstukken tot in jouw huis.
– Retourneren: Niet tevreden met je nieuwe aanwinsten? Retourneren maar! Hiervoor heb je 30 dagen tijd en het kost jou geen cent.

2. Kwantum

Foto door: kwantum.be

Laagste prijs en een immens assortiment aan interieurartikelen? Dan is de grootste woondiscounter van België en Nederland ‘de’ oplossing. Met meer dan 100 Kwantum-winkels is er altijd wel een showroom in de buurt, waar je jouw droommeubels in levende lijven kan bewonderen.

Past een bezoekje aan een Kwantum-verkooppunt toch niet in jouw planning? Ook op kwantum.be vind je het hele assortiment. Daarnaast heeft de site ook een blog, waar je in alle rust kan rond snuisteren naar ‘dat’ ideetje, waar je helemaal warm van loopt.

Assortiment:
gordijnen en raamdecoratie, vloer, verlichting, behang en verf, tuin, hobby en vrije tijd, wonen en slapen.

Services:  
– Alles laten doen: deze service is in het leven geroepen voor de onhandige Harry’s onder ons, die een nieuwe look aan hun vloer willen geven. Zo komt een Kwantum-vakman, voor een kleine prijs, jouw ruimte opmeten en jouw vloer plaatsen.
– Levering: binnen Vlaanderen kan je jouw bestelde producten thuis laten leveren. Je betaalt hier wel een supplement voor.
– Retourneren: Toch niet helemaal overtuigd van jouw aankoop? Dan ruil je deze eenvoudig om binnen de twee weken.

3. Meubis

meubis
Foto door: meubis.be

Op zoek naar nieuwe meubels voor je interieur? Dan wil je vast en zeker iets stijlvol, maar ook iets dat matcht met jouw persoonlijkheid. Hier spelen ze bij Meubis heel erg goed op in. Zo vind je op hun website of in hun showroom de meest uiteenlopende stijlen terug. Het assortiment biedt jou dus sowieso iets wat past bij jouw persoonlijkheid. Met dit in het achterhoofd ontwierp Meubis de starterspakketten. Ideaal voor diegene die helemaal van scratch moeten beginnen.

Assortiment: 
eetkamer, woonkamer, slaapkamer, tuin en terras, keuken, badkamer, kantoor en bureau, halmeubelen, onderhoud en dressings.

Services:
Levering: Meubis levert jouw aankopen gratis aan huis binnen de Benelux.
– Retourneren: Toch niet helemaal overtuigd van jouw aankoop? Dan ruil je deze eenvoudig om binnen de dertig dagen.


30/10/2018

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Geen saaie vakantie? 5x herfstdecoratie knutselen met de kinderen
Volgende artikel
Nooit meer koude nachten dankzij deze warme dekbedovertrekken