Interieur

Interieurs uit tv-series: appartement van Carrie Bradshaw

Speciaal voor onze vrouwelijke fans en fans van Sex and the City, nemen we een kijkje in het appartement van Carrie Bradshaw. Iedereen die de show kent, kent het appartement van Carrie als perfecte ‘pied a terre’ voor een stijlvolle single in the Big Apple.

Appartement Carrie Bradshaw

In Sex and the City 2 kon je zien dat Carrie en haar man Big gaan samenwonen. Toch houdt Carrie haar eigen appartement, dat doet ze voornamelijk om er te kunnen schrijven. We nemen een kijkje in het appartement van Carrie en het nieuwe appartement dat ze deelt met Big.

Inrichting appartement Carrie

Tussen de foto’s vind je het grondplan van Carrie’s appartement. Hier zie je nog de vroegere inrichting van haar appartement. Deze inrichting kreeg een ‘upgrade’. Al blijft de indeling hetzelfde: inkomhal, verbluffende keuken, woonkamer, slaapkamer met doorloopkast naar de badkamer. Op de foto’s zie je dat haar appartement een nieuwe kleur kreeg, haar vroegere ‘rommelmarkt’-meubels maken plaats voor gesofistikeerde, design meubels.

De vroegere inrichting van Carrie’s appartement:

De nieuwe inrichting:

Appartement Carrie & Big

In het nieuwe appartement, dat ze deelt met Big, zijn de meubels zorgvuldig gekozen. Het interieur reflecteert hen beide en het is zeer volwassen appartement. Je ziet veel design elementen en ook de ‘dressing’ is verbluffend!

14/10/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Hout & Habitat 2013: ontdek alle mogelijkheden van hout!
Volgende artikel
Het soortelijk gewicht van beton