Interieur

Interieurdecoratie: brons in de kijker!

Industrieel, landelijk, cottage, modern… brons vindt zijn plaats in elk type interieur. Door bronzen interieurdecoratie toe te voegen, krijgt je huis een bepaald karakter. De bronzen elementen blijven verre van onopgemerkt!

De charme van bronzen interieurdecoratie

Brons is een zuivere vorm van metaal, dat bij alle soorten materialen past. Sedert de Oudheid gebruikt men al brons om het interieur te verfraaien en huizen karkater te geven. De elegantie van bronzen interieurdecoratie maakt dat brons tijdloos is!

Naast de vele esthetische voordelen, biedt brons ook een aantal praktische voordelen. Dankzij de robuustheid behoud brons zijn charmes doorheen de tijd en is het bestand tegen corrosie: zonder enig likje vernis. Daarnaast krijgt brons een steeds mooier patina doorheen de tijd, dit versterkt de charme van brons nogmaals.

Van tafels tot kozijnen, stoelen, spiegels, kandelaars, deurgrepen, planken en veel meer, aan bronzen interieurdecoratie geen te kort! Dus, verwen jezelf en het interieur met prachtige bronzen interieurdecoratie.

Prachtige interieurdecoratie

Niets is mooier dan interieurdecoratie van verschillende materialen. Brons, een elegant materiaal bij uitstek, gaat uitstekend met hout, glas en beton. Probeer het zelf! Combineer diverse materialen als interieurdecoratie en creëer een droominterieur!

Wil jij je huis verfraaien met handgemaakte bronzen interieurdecoratie? Importeur en groothandel Dauby heeft een uitgebreid aanbod met bronzen en wit bronzen interieurdecoratie en accessoires die je huis onmiddellijk een andere look geven!

06/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Een huis kopen: let op voor verborgen kosten!
Volgende artikel
Een duurzaam én goedkoop huis bouwen? Ga voor sleutel-op-de-deur!