Interieur

Voor en na: de make-over van Deborah Ostrega’s interieur

Deborah Ostrega verhuisde na haar relatiebreuk van Limburg terug naar Antwerpen. Ze liet haar nieuwe woonst onder handen nemen door Brigitte Goyens, interieurstyliste. Zij ging aan de slag met heel wat spullen van tweedehands.be. Dat leverde een prachtig resultaat op, zonder stukken van mensen te kosten. Ontdek de make over van Deborah’s interieur.

Interieur make over bij Deborah Ostrega: voor

Vroeger was het pand waar Deborah Ostrega en haar zoon Janusz nu wonen, een begijnhof. Alle huisjes werden gerenoveerd. “Een vereiste voor mijn nieuwe woning, was dat Janusz buiten kon spelen. Met de binnentuin is dit huisje perfect,” aldus Deborah.

Na de breuk met Carlo hield ze enkel haar bankstel en kleren over. Veel moest ze dus niet verhuizen, maar dat heeft natuurlijk twee zijdes. “Ik ging zelf al in antiekwinkeltjes op zoek naar het nodige meubilair zoals een keukentafel en stoelen, maar omdat verhuizen erg duur is, was een beetje hulp natuurlijk heel erg welkom. Bovendien heb ik zelf geen idee hoe ik een huis smaakvol kan inrichten. Mijn muren bleven vroeger bijna altijd wit,” zo vertelt Deborah in Story.

Interieur make over bij Deborah Ostrega: na

Het grootste probleem in de kleine woning van Deborah was opbergruimte. “Het is hier aan de kleine kant en ik wist bijvoorbeeld geen blijf met mijn schoenen. Brigitte heeft daar verandering in gebracht,” aldus Deborah.

Make over woonkamer:

Voor de aankleding van de woonkamer vertrok Brigitte Goyens (Bohemian Interior) van een tekening van Milo Manara, Deborah’s favoriete kunstenaar. Hierdoor komen er heel wat paarse en roze tinten terug in het nieuwe interieur. Zo komen de paarstinten uit de vaas en het schilderijtje terug in het tapijt (€55) en het krukje (€28) dat dienst doet als salontafel. “Paars en roze zijn nochtans niet meteen de kleuren waar ik zelf aan zou denken,” voegt Deborah er aan toe.

De drinkfles van Deborah’s deelname aan Expeditie Robinson krijgt ook een centrale plaats, dit naast dat andere pronkstuk, de vaas met bloemen (€18). En tot slot is er in de woonkamer nog het kastje (€95), een echte aanwinst want Deborah kan er heel wat werkspullen in kwijt.

Make over slaapkamer:

In de slaapkamer vertrok Brigitte van de kader die Deborah Ostrega van een vriend kreeg. “De blauwe kleur in de details komt terug in de rest van de slaapkamer.” Het leren lampje (€36) op het nachtkastje vond Brigitte echt iets voor de stoere Deborah en het past prachtig bij de slaapkamer.

Make over kinderkamer:

In Janusz kamer was het een kwestie van voldoende opbergruimte te creëren voor zijn speelgoed en persoonlijke spulletjes. Zo vond Brigitte een prachtig blauw kastje (€15), enkele opbergdozen €27) en een dekbedovertrek van cars (€32). “Mijn zoontje is dol op de film Cars. Hij is dan ook dolgelukkig met zijn nieuwe dekbedovertrek.”

Deborah over de make over van haar interieur

“Ik ben absoluut tevreden met het resultaat van de make-over door Brigitte. Met zo’n kleine ruimte kun je niet veel meer doen, maar ik vind het straf wat een paar plantjes, lampen en kleuren al kunnen doen. Het is hier nu veel gezelliger. Ook Janusz is helemaal verrukt over zijn nieuwe kamer. Hij wist niet wat hij zag toen we ’s avonds thuiskwamen en ons nieuwe interieur zagen. Brigitte mag ook mijn volgende huisje onderhanden nemen!”

Brigitte over de make over bij Deborah

“Deborah woont in een relatief klein huisje wat al vrij vol stond. Er was dus niet veel ruimte om nog iets nieuws te doen. Dus heb ik puur op decoratie gespeeld, wat het ook iets moeilijker maakte. Maar toch slaagde ik er in om het met decoratie gezelliger te maken. Daarnaast heb ik heel wat spullen georganiseerd en opgeborgen in leuke dozen. Ook op de kamer van haar zoontje ben ik vooral op decoratievlak te werk gegaan. Door het vele speelgoed in gekleurde, toffe dozen op te bergen, zorgde dat meteen voor een veel ruimtelijker en rustiger gevoel.”

Foto’s: Dieter Bacquart – Tekst en input: Evelien Morreel, Story – Make-over: Brigitte Goyens – Nieuwe spullen: 2dehands.be

28/07/2014

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
SWASH™, le nettoyage à sec à domicile
Volgende artikel
In deze kantoorinrichting wordt een 9 to 5 een 9 to life!