Interieur

Interieur inspiratie: navajo-prints!

We zien het steeds meer op truien en vesten, verwerkt in handtassen, schoenen of andere accessoires: de indianenprint of etnische prints. Nu zien we dat de trend van de navajo-print zich ook doorzet in onze interieurvormgeving.

Navajo-prints voor kleur in het interieur

Etnisch borduurwerk en patchwork met navajo-prints duiken ook steeds vaker in onze interieurs op. Dat zien we graag gebeuren, het brengt immers wat meer kleur in ons interieur. En vooral: het brengt ons terug naar de traditie van zelfgeweven stof, handwerk en ambachten.

Wil je graag wat meer kleur en gezelligheid in jouw interieur brengen of hou je wel van een speciale touch? Dan zijn deze etnische motieven precies wat je zoekt. Een tapijt met een navajo-print, kussens, een bedsprei of zelfs een zetel… het kan allemaal. En vooral, het combineert wondermooi met een cactus!

‘Ethnic chic’ interieur inspiratie

Geef je huis inrichting de flair van het wilde westen. Wat heb je nodig? Wat ruwe organische stoffen, wat kleur en Navajoprints…

 

28/09/2012

Vragen en opmerkingen

LM
Lieve Mertens

Geachte
Mooi die Navajo prints, maar kan ze nergens vinden, ben op zoek naar de stof, of kussenovertrekken. Weet u misschien waar in België of evtl Nederland deze stoffen te vinden zijn ?
M.vr.gr.
Lieve

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
De nieuwe A+++ Siemens koelkast
Volgende artikel
Overschakelen van stookolie op gas in vier stappen