Interieur

Je interieur tot in detail inrichten met Vectorworks

Hou jij ervan om alles tot in de puntjes te plannen? Dan kan je nu ook je interieur tot in de kleinste details inrichten met Vectorworks. Voeg meubelbeslag toe aan je keukenkasten en kies het deurbeslag dat je woning een extra touch geeft. Hoe je dat concreet doet, leren we je hier!

Gedetailleerd je interieur inrichten met Vectorworks

Ben je aan het bouwen of ga je verbouwen? Dan is een nieuwe inrichting waarschijnlijk ook aan de orde. Om op voorhand je interieur tot in de puntjes in te richten, kan je met Vectorworks je woning in 3D ontwerpen en modelleren. Voeg aan deze ontwerpen ook raam-, deur- en meubelbeslag van Dauby toe. Op die manier kan je perfect inschatten welk meubelbeslag het beste bij jouw keuken past en welk deurbeslag jouw deuren extra karakter geeft!

Dauby producten toevoegen aan je interieur inrichting

Om het inrichten van je woning eenvoudig te laten verlopen, heeft Dauby haar producten omgezet naar Vectorworks-bestanden. Zo kan je eenvoudig 3D-schetsen van de verschillende producten uit de Dauby-collecties toevoegen aan je ontwerp. Dit laat je toe om je keuken, slaapkamer, woonkamer of badkamer in detail in te richten.

Je kan de Vectorworks-bestanden van Dauby als volgt vinden:

1. Surft naar Dauby.be

2. Zoek het meubel- of deurbeslag dat je wilt toevoegen aan je interieur

Je kan het meubel- en deurbeslag op twee mogelijke manieren zoeken. Je kan het artikelnummer ingeven in het zoekvenster om het artikel te vinden. Ook kan je zoeken op “deurknop”, “meubelgreep” of een andere productnaam. In beide gevallen krijg je zoekresultaten te zien.


3. Kies het gewenste product tussen de zoekresultaten

  

4. Download het Vectorworks-bestand

5. Laad het bestand in Vectorworks en je kan aan de slag!

19/05/2014

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
DIY // Voorkom dat je tafelkleed gaat vliegen met deze hippe gewichtjes
Volgende artikel
Snel en efficiënt een picknicktafel maken