Inspiratie

Inspiratie: 5x wandrek uit metaal om bij weg te dromen

industriële woonkamer met wandrek metaal

Een industrieel, modern interieur: dat moet je hebben om helemaal mee te zijn met de laatste trends. En hét meubelstuk waarmee je je woning wat industriëler maakt? Een wandrek uit metaal! Van zwart wandrek tot een metalen wandrek met hout, in dit artikel vind je alvast vijf leuke ideeën voor je eigen exemplaar.

#1. Metaal wandrek met hout: gezellig modern

Je wilt wel een hip, modern interieur, maar bent tegelijkertijd ook fan van de klassieke of landelijke stijl. Wat nu? Dan voeg je toch gewoon wat hout toe aan het metalen wandrek! De metalen elementen zorgen voor een industriële look, het hout geeft dan weer extra gezelligheid. Zeker als je daarbovenop je wandkast ook nog eens decoreert met kleine groene plantjes, maak je het geheel helemaal af.

metalen wandrek met hout, souvenirs erop, mooi gedecoreerd
Een wandrek kan ook erg subtiel in een vergeten hoekje staan. Ideaal om dat wat op te vrolijken!

#2. Wandkast uit goud: een beetje luxe mag

Mag het net iets meer zijn? Dan kies je toch voor een gouden wandkast! In de woonkamer geeft dat een luxueuze look, in de slaapkamer de nodige rust en kalmte. Combineer het met andere gouden accessoires voor een extra chique look.

gouden wandrek wandkast in de slaapkamer
Met een beetje goud in de kamer maak je je interieur al heel wat luxueuzer.

#3. Extra rekje als bescherming

Lopen er bij jou huisdieren rond? Of heb je misschien kleine bengels die niet helemaal weten waar ze wel en niet mogen aankomen? Zorg ervoor dat al het leven in huis én al je spullen veilig zijn door metalen deurtjes te voorzien. Dat geeft meteen ook een extra stoere uitstraling. Win-win!

moderne slaapkamer met rustieke elementen
Hier staan de privéspulletjes alvast achter slot en grendel!

#4. Een wandrek uit metaal zoals in het magazijn

Je had er waarschijnlijk zelf niet meteen aan gedacht, maar ook een magazijnstelling haal je gemakkelijk naar je interieur. Zeker als je die wat aankleedt met leuke accessoires, is die stelling een echte meerwaarde in je woonkamer of keuken. Hoe je dat doet? Denk aan enkele leuke foto’s van je familie, de groenste plantjes die je op de markt vindt, een gek souvenir van je favoriete reis … jij beslist!

magazijnstelling
Wij bewijzen het graag: zelfs een metalen magazijnstelling kan een echte meerwaarde zijn in je interieur. Ook als opbergrek. ;-)

#5. Metalen wandrek bij metalen wandrek: mix and match

Stoppen bij één wandrek? Hell no! Jij mixt & matcht naar believen. Het goede nieuws: zowat alle metalen wandkasten passen goed bij elkaar. Maak je dus zeker geen zorgen: een kakofonie zal het niet worden.

metaal in je interieur
Ook meerdere metalen meubelstukken samen maken van je interieur een unieke woning!
24/02/2020

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
3 handige en trendy interieurtrends waarmee je het hele jaar goed zit
Volgende artikel
Dit is waarom wikkelfolie hét redmiddel is voor een vlotte verhuis