Interieur

Indoor klimmen bij jou thuis?

Sinds de stunt van Tom Waes is muurklimmen hip! Ben je zo’n fan van indoor klimmen dat je niet kan wachten om naar de klimzaal te gaan? Dan is het simpel: bouw een klimmuur bij jou thuis!

3 Way House

Het Japanse Naf Architect & Design in Tokio ontwierp recentelijk het 3 Way House. In dit huis kan je op drie verschillende manieren (3 ways) naar boven: via de trap, met ladders of langs een klimmuur! Via de klimwand van zeven meter kan je van het gelijkvloers tot de eerste verdieping of het dakterras klimmen. Zo breng je niet alleen avontuur jouw woning, je creëert ook extra openingen voor extra licht en lucht!

 

Indoor klimmen bij jou thuis?

Plannen om thuis zelf een klimmuur te installeren? Thuis indoor klimmen, het kan! Bij Decathlon kan je al grepen kopen voor thuisgebruik. Je kan kiezen tussen een Pack Calanques (29,90 euro), een Pack Fontainebleau (39,90 euro), een Pack Buoux (19,90 euro) en een Pack Verdon (55,90 euro). Bij de Berghut in Hamme hebben ze ook een vrij uitgebreid aanbod aan klimgrepen. Je betaalt er tussen de 32 en de 152 euro voor een pak grepen, afhankelijk van aantal en vorm. Tenslotte kan je ook terecht bij SLVTR Clim:bits, hier kan je grepen kopen per kilo en dit bedrijf levert ook aan klimzalen. Klim ze!

 

07/06/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Wonen in een Apocalyps-bestendige bunker?
Volgende artikel
Inspiratie voor de badkamer inrichting!