Interieur

Hip behangpapier voor een cool interieur

Ben je toe aan iets nieuws voor je interieur? Zoek het dan niet te ver. Met hip behangpapier transformeer je de woonkamer, slaapkamer of keuken tot de meest coole, rustgevende of inspirerende plek in huis. Speel met kleur en ga resoluut voor gothic of retro. Welke look past het beste in jouw interieur?

Hip behangpapier voor een gothic look

Echt iets voor wie het roer volledig durft omgooien in zijn interieur: een gothic look. Met de ‘Goddess Dawn’-print van Graham&Brown geef je je woonkamer een mysterieuze toets. Combineer dit hippe behangpapier met een antieke luchter, vintage kastjes of zilverwerk en de kamer ziet er plots erg ‘noir chic’ uit.

Sterrenhemel boven je bed

In dezelfde ‘donkere’ categorie past deze sterrenhemelprint. Heel geschikt voor de slaapkamer, zo’n inktzwarte hemel met schitterende sterretjes boven je bed. Bovendien ook leuk als je kinderen gefascineerd zijn door het heelal en het planetenstelsel: ze zullen niet uitgekeken raken op hun fonkelnieuwe slaapkamerbehang.

Frozen versus Star Wars

Over kinderen gesproken: twee nieuwe collecties van Graham&Brown zijn afgestemd op jonge meisjes en jongens. Disney’s grootste animatiehit aller tijden, ‘Frozen’, was de inspiratiebron voor een meisjesachtige print waarin blauwtinten domineren. Maar ook aan de jongens werd gedacht. Zij kunnen hun innerlijke Luke Skywalker bovenhalen en dromen van lichtzwaarden bij dit originele ‘Star Wars’-behangpapier.

Hip retro behangpapier

Ook de retrotrend is nog steeds niet voorbijgestreefd. Het behangpapier van Roomblush verwijst naar de geometrische prints uit de jaren ’60 en ’70, in rustgevend groen en wit. Leuk detail: er zijn bijpassende accessoires verkrijgbaar in dezelfde retroprint, zoals theedoeken, kussens, plaids en lampenkappen.

08/02/2015

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Tafeldecoratie voor valentijnverleiders
Volgende artikel
Bespaar maximaal dankzij een minimale waterverspilling