Interieur

Het perfecte tafelkleed voor vijf verschillende gelegenheden

Speciale gelegenheden vragen om een speciale styling van je eettafel. Het juiste tafelkleed geeft jouw tafel razendsnel een feestelijke, romantische of sfeervolle uitstraling. Ontdek hier welk tafelkleed bij jouw gelegenheid past.

Gelegenheid #1 – High tea met vriendinnen

Er zijn maar weinig dingen die kunnen tippen aan een high tea met vriendinnen. Onder het genot van guilty pleasures als chocolade en donuts komen hier al snel de leukste gesprekken op gang. Wat heb je nodig voor zo’n geslaagde high tea? Zonder gezellige mensen of lekkere hapjes is een high tea natuurlijk niet compleet. Verder spelen ook de look en uitstraling van de gekozen locatie een grote rol in het eindplaatje. Zo zorgt knusse tafeldecoratie voor een gemoedelijke en gezellige sfeer tijdens het borrelen. Perfect om alvast in de juiste stemming te komen is dit leuke tafelzeil van Blond Amsterdam.

Gelegenheid #2 – Een avondje doorzakken

Af en toe is er niets mooiers dan een avondje bankhangen met een handjevol mensen. Een lekker pintje in de hand maakt veel goed na een zware werkweek. Mocht je coördinatievermogen en fijne motoriek na een aantal pilsjes wat afgenomen zijn, dan is dat met dit bijpassende tafelkleed helemaal geen probleem. Dit biertafelkleed is waterdicht en vlekwerend, da’s pas handig! 

Gelegenheid #3 – Diner voor twee

Of het nu gaat om een eerste date of het zoveelste etentje dit jaar, met deze huis-tuin-en-keukentip wordt jullie etentje een grandioos succes. TIP: ga ten alle tijden voor maatje XXS! Gaan jullie samen naar een restaurant? Dan is een klein tafeltje veel gezelliger. Kook je zelf en blijven jullie thuis? Bedek dan maar een klein deel van de tafel met een tafelkleed. Door het ini-mini oppervlak dat jullie samen moeten delen, zitten jullie alvast lekker dicht bij elkaar. De perfecte ingrediënten voor een geslaagde avond!

tafelkleed verliefde koppels blauw
Tafelzeil Blond Delftsblauw

Gelegenheid #4 – Kinderfeestje

Voor een kind één groot feest, voor de ouders vaak een stiekeme race tegen de klok. Op het laatste moment nog een sprintje naar de supermarkt trekken voor de nodige hapjes en drankjes. Snel de alledaagse rommel in huis verschuiven naar een ietwat meer politiek correcte opbergplaats. Dan moet het huis er uiteraard ook nog vrolijk en feestelijk uitzien voordat vriendjes en vriendinnetjes arriveren. Vergeet in deze haast niet om een feestelijk tafelzeil of tafelkleed op je eettafel te leggen! Een tafelkleed voorkomt dat je dagen later nog steeds vastkleeft aan allerlei taart- en limonaderestjes. En het ziet er ook nog eens geweldig uit voor de kids. Dit tafelzeil maakt van jouw tafel al snel een feestje.

tafelkleed fastfood
Kitsch Kitchen Fastfood

Gelegenheid #5 – Jingle bells met de feestdagen

Een lichtpuntje in de donkere winterdagen is voor velen de o zo knusse kerstperiode. Twinkelende lichtjes omringen ons en verwarmen onze harten in deze koude dagen. Jullie kerstboom staat alweer te pronken in de woonkamer en het jaarlijkse kerstdiner is het gesprek van de dag. Dit tafelkleed helpt je alvast op weg naar de perfecte kerstsfeer op tafel:

tafelkleed zwarte kerstbomen
Tafelkleed Finn

Meer inspiratie voor het decoreren van je kersttafel vind je hier!

Een tafelkleed voor eender welke eettafel

Zat jouw speciale gelegenheid er niet tussen? Geen zorgen, bij www.1001tafelkleden.com vind je het perfecte tafelkleed voor élke situatie. Speciaal op maat gemaakt, van een mini-maatje voor je XXS tafel tot een heuse XXL maat van wel 280cm breed.

20/09/2018

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
De herfst in aantocht: maak het gezellig met dé herfstkleuren van 2018
Volgende artikel
Hoe behang je interieur helemaal kan doen (her)opleven