Interieur

Haal de natuur in huis met Ege Carpets!

Het is een ware trend: de grenzen tussen binnen- en buitenruimtes vervagen. De tuin wordt het verlengde van onze woonkamer, terwijl we steeds meer natuurlijke materialen in onze interieurvormgeving introduceren. Haal de natuur in huis met de Deense tapijten van Ege!

De terugkeer van natuurlijke materialen in het interieur

De laatste jaren zijn de natuur en onze natuurlijke leefomgeving een onuitputtelijke inspiratiebron voor interieurdesign en architectuur, zeker wat betreft de materiaalkeuze. Mensen willen hun ecologische voetafdruk beperken en gaan op zoek naar materialen met een kleinere negatieve impact op het milieu. Dat verklaart de terugkeer van duurzame en natuurlijke materialen als hout, steen of leisteen.

Natuur in huis met Ege carpets

Zeker op vlak van vloeren zijn hout, steen of leisteen heel populaire keuzes. Maar sommige mensen verkiezen toch nog altijd het comfort, de warmte en de geluidsisolerende capaciteiten van tapijt. De Deense tapijtenproducent Ege wil de natuurtrend in de interieurvormgeving volgen, maar tegelijkertijd tapijten aanbieden voor de liefhebbers. Het resultaat van deze combinatie is de Out of Nature tapijtencollectie.

Expressieve, fotografische prints

Wat deze tapijten zo innovatief maakt is dat ze de rustieke schoonheid van de natuur met interieurdesign versmelten. De collectie blinkt uit door haar expressieve, fotografische prints die een ruimte meer karakter geven, een goede akoestiek creëren en tegelijkertijd warm en aangenaam zijn om op te wandelen.

 

 

 

 

07/08/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Bose lanceert Bose VideoWave II
Volgende artikel
Nieuwe woning of bestaand huis kopen?