Interieur

Een fotomuur vol onvergetelijke herinneringen

Fotomuur

Dankzij het digitale fototoestel hebben we allemaal honderden – wat zeg ik, duizenden! – foto’s op de pc staan. Toch blijft het vaak bij ongefilterde, overvolle fotomappen. Zo geraken die mooie momenten al snel in de vergetelheid.

Met een fotomuur geef je familiefoto’s en memorabele belevenissen een ereplaats aan de muur. Zo kun je in één oogopslag terugblikken op die onvergetelijke tijden.

Kant-en-klare fotomuren

Passende fotokaders kiezen, een mooie compositie van de kaders bepalen, … Lijkt het je wat veel om het allemaal zelf uit te dokteren? Bestel dan je fotomuur online voor een snel en afgewerkt resultaat! Je vindt reeds een kwalitatieve fotomuren vanaf 150 euro.

Onze pakketten bevatten al het nodige materiaal, zo hangt je fotowand in een handomdraai aan de muur!

Bij Acaza werken we voornamelijk samen met Deknudt, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van kwaliteitsvolle fotokaders en dit aan betaalbare prijzen!

De inhoud van een pakket ziet er als volgt uit:

  • 7, 9, 10, 12 of zelfs 16 fotokaders van verschillende formaten
  • passe-partouts
  • eenvoudige handleiding met stappenplan

Je krijgt dus een mix aan formaten, maar toch vormen de verschillende kaders een mooi geheel aangezien het gaat om fotokaders van hetzelfde type.

Als creatieveling hoef je je uiteraard niet aan het voorgemaakt schema te houden. Volg gerust je buikgevoel en experimenteer. Bestel gauw je fotomuur online en hang de mooiste pareltjes aan de muur!

De perfecte fotomuur in 3 stappen

1. Bepaal de plaats van je fotomuur

FotomuurMuren mogen nog zo mooi geschilderd of behangen zijn, zonder wanddecoratie blijft het allemaal wat onpersoonlijk. Foto’s brengen een huiselijke sfeer, ongeacht de ruimte waar je ze ophangt. Is de woonkamer reeds druk gedecoreerd, dan kies je beter een rustige plaats zoals de slaapkamer of de inkomhal. Zelfs diagonaal langs de trap behoort tot de mogelijkheden!

2. Selecteer de mooiste foto’s

Een opvallende fotowand of eerder een subtiel accent? Veel hangt natuurlijk af van de foto’s die je wil ophangen. Kleurrijke foto’s van grappige avonturen of prachtige reizen trekken snel de aandacht van je gasten. Zwart-witfoto’s zijn dan meer gepast voor familiemomenten zoals een pasgeboren neefje of een onvergetelijk trouwfeest.

3. Bepaal de compositie van de fotokaders

De compositie van de fotomuur is erg belangrijk en bepaalt in grote mate de uitstraling van het geheel. Of je nu voor een afgemeten rooster gaat of een asymmetrische vorm, kies een mooie mix van fotokaders met verschillende formaten. Zo krijg je gegarandeerd het mooiste resultaat.

 

17/08/2017

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
4 opruimtips om je kledingkast in te richten
Volgende artikel
5 makkelijke kamerplanten voor beginners