Interieur

Food for shoe lovers: de leukste schoenenkasten!

Heel wat vrouwen zijn echte shoe lovers en dat zorgt al eens voor ber-gen schoenen. Op zoek naar een praktische en stijlvolle manier om al die schoenenpracht op te bergen? Enkele ideetjes…

Schoenen opbergen op een plint

Heb je een hele collectie hakschoenen? Dan kan je plintjes tegen de muur bevestigen en hieraan jouw hakschoenen en pumps ophangen. En het is nog mooi om naar te kijken ook! Ook andere spullen of kleerhangers geraak je zo makkelijk kwijt.

 

Plaatsbesparende schoenenrekken

Heb je niet veel plaats, maar toch een enorme collectie schoenen om weg te bergen? Een schoenenkast ingebouwd in de treden van jouw trap kan de oplossing zijn! Ook een schoenenopbergsysteem dat je bevestigt aan de achterkant van de deur is plaatsbesparend en handig.

 

Schoenen als kunstwerken

Zijn al jouw schoenen de moeite waard? Dan kan je altijd de Ikea Expedit kast kopen voor een kleine 80 euro en jouw schoenen zorgvuldig uitstallen, net zoals je doet met boeken uit een bibliotheek. Of je kan zelf een schoenenkast maken met stukjes buizen, een hippe oplossing voor al jouw sneakers

 

Schoenkasten van J-Me

In het design schoenenrek “Nest” van J-Me kan je zes paar schoenen kwijt. Het is decoratief, compact, praktisch en origineel! Ook de horizontale schoenenrekken van J-Me zijn een leuke optie. Het rek is gemaakt van roestvrij staal en doet zonder problemen zeven paar schoenen zweven, zodat je ook makkelijk en snel onder het rek kan poetsen.

 

Footprint, Charlotte Tangye Design

Een laatste, speels schoenenrek is de Footprint van designer Charlotte Tangye!

 

17/04/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Nalatenschap regelen & erfenisrechten beperken
Volgende artikel
Plumen: een mooie en ecologische design lamp!