Interieur

Fleurige decoratie: bloemen in je interieur

Muurstickers, behangpapier, stoffen, kunstbloemen, deurknoppen… sierlijke bloemen komen steeds meer terug in ons interieur en creëren een frisse en natuurlijke sfeer. In alle geuren en kleuren geven bloemen het interieur een vrolijk en fleurig uiterlijk!

Bloemen: decoratieve accessoires bij uitstek

Bloemen sieren onze tuinen en de gevels van onze huizen, maar ze zijn ook een essentieel decoratief element van ons interieur. Ze hebben een positieve invloed op onze geest en verfraaien ons interieur, zeker wanneer alles somber en triest is buiten.

Fleurige bloemen als decoratie tot in elk detail

Wil jij ook een interieur dat de vreugde van de lente uitstraalt? Muurstickers, natuurlijke of kunstmatige bloemen, gebloemde stoffen… er zijn heel wat accessoires die de vreugde van een bloem met zich dragen. Maar vergeet niet dat de sfeer van je interieur in elk detail zit! Dus waarom geen fleurige bloemen tot in elke hoek van de kamer?

Plaats hier een bloem, daar een accessoire met een bloemenpatroon… En nog belangrijker, verspreid originele accessoires door het heel huis. Deurknoppen, bijvoorbeeld, voegen perfect op een subtiele manier het vrolijke van bloemen toe aan je interieur. Voor fleurige decoratie tot in elk detail gaat er niets boven deur- en meubelbeslag in de vorm van een bloem!

Laat je inspireren door deze kleine selectie deur- en meubelbeslag…

27/11/2013

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Kleuradvies bij Ethan Allen? Volg de ‘Color Trends 2014’-workshop!
Volgende artikel
Philips led-verlichting in tapijt zorgt voor de ultieme sfeer