Interieur - Design

Wandklokken. Zoals het klokje thuis tikt…

Of het nu kleine klokken, grote klokken, digitale klokken, antieke wandklokken of staande klokken zijn, zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens!

Stationsklok

De stationsklok blijft hip! Houdt u van sobere degelijkheid en een minimalistische vormgeving, dan is een stationsklok een mooie optie.

Koekoeksklok

Jodelahietie! Hip is nu ook de koekoeksklok die uw interieur kan opfleuren. Felkleurige koekoeksklokken, een egaal wit exemplaar of de antieke Alpenversie: moderne koekoeksklokken geven sowieso een frivole touch aan uw huiskamer!

Digitale klok

Soms weer in een designvormgeving, dan weer in de vorm van een antieke wekker, digitale klokken geven de tijd tot op de honderdste seconde exact weer, zodat u geen excuus meer heeft om te laat te komen.

Antieke klok

In een rustiek interieur past niets beter dan een antieke klok. Antieke klokken geven karakter aan uw woning en creëren gezelligheid. Ook een staande klok hoort tot de mogelijkheden voor optimaal landelijk wonen.

Design wandklokken

Interieurvormgevers experimenteren duchtig met design wandklokken. Het resultaat? Een uitgepuurde klok die enkel nog uit wijzers bestaat? Een wandklok geïnspireerd op het ‘even geduld’ beeld van de tv? Een klok gemaakt van keukenbestek? Of een antieke klok die wel gesmolten lijkt? U kan het zo gek niet bedenken of het is op de markt!

06/01/2012

Vragen en opmerkingen

Heb je vragen of opmerkingen? We beantwoorden deze met plezier.

Vragen over dit artikel?

Vorige artikel
Winterbarbecue? Hier is de Eva Solo table grill!
Volgende artikel
Sauna kopen? Winters plezier verzekerd!