Interieur - Design

Vintage design – technologie in een retrojasje

Onder invloed van de vintage mode meet ook de technologie zich steeds vaker een retrolook aan. Radio’s, koptelefoons, televisietoestellen,… oude ontwerpen worden aangepast aan de hedendaagse normen… iWonen ging op zoek naar vintage design!

Vintage design

Retro fototoestellen

De grootste High-Tech merken hebben van retrovormgeving een trend gemaakt. Vandaag kan de meest geavanceerde digitale camera de look aanmeten van een analoge camera. Bovendien wordt het dankzij de digitale fotografie en een mooi verouderingseffect van foto’s mogelijk om onze hedendaagse activiteiten terug te katapulteren in de tijd.

 

Vintage Hifi

De retrostijl doet niet alleen zijn intrede in de wereld van de digitale fototoestellen, hij duikt ook op bij televisietoestellen, radio’s en Hifi-ketens.

 

Spelen met retro gadgets

Eigenlijk kan je elk modern toestel ‘old school’ doen lijken en het uiterlijk van vintage gadgets geven…

 

In combinatie met moderne decoratie zullen deze voorwerpen een vintage uitstraling en meer persoonlijkheid aan jouw interieur geven!

19/07/2012

One Reply to “Vintage design – technologie in een retrojasje”

cpb
cpb

Wellicht zijn de artikelen die ik fabriceer een aanvulling op uw assortiment? De schalen zijn gemaakt van oude grammofoonplaten, en zijn vrij apart en uitermate decoratief.

Jouw vragen of opmerkingen bij dit artikel

Vorige artikel
Comment poser du lambris ?
Volgende artikel
Stijlvolle woondecoratie met houten paletten